adek Napisano 22 Maj 2015 Napisano 22 Maj 2015 Internet w Japonii zachwyca się dyplomową animacją wykonaną przez francuskiego studenta Gwenna Germaina w szkole Créapole. Animacja ta to również hołd oddany dla twórczości legendarnego Hayao Miyazaki. Pełna treść: Celles et Ceux des Cimes et Cieux - piękna francuska animacja
Kroopson Napisano 22 Maj 2015 Napisano 22 Maj 2015 Nie wiem czego chcę bardziej: filmu, serialu czy gry zrobionej właśnie w tym stylu. Miyazaki ma godnych następców :)
Ania Napisano 22 Maj 2015 Napisano 22 Maj 2015 (edytowane) Piękne, tylko szkoda że fabuła się kończy w połowie i potem już tylko clipy bez jakiegoś związku (po opisie i po pierwszej minucie jakoś spodziewałam się shorta, nie trailera) Edytowane 22 Maj 2015 przez Ania
Nathanielxd Napisano 22 Maj 2015 Napisano 22 Maj 2015 No wygląda pięknie, rzeczywiście czuć klimat Miyazakiego.
Mortom Napisano 22 Maj 2015 Napisano 22 Maj 2015 Widać parę nawiązań do Księżniczki Mononoke i Zamku Hauru... ach zaraz zapuszczę sobie jakieś anime z jego stajni, tak do piwka ;)
Rekomendowane odpowiedzi