Monio Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 [video=youtube;D-epev7cT30] Zwiastun Deus Ex: Mankind Divided z tegorocznej konferencji E3 oraz prezentacja silnika Dawn Engine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 owoce, zielenina i kilka innych - to polacy robili te poziomy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 A tutaj gameplay :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 no jakiś piczor mnie zminusował, to mógł napisać, czy polacy to składali. Tam wszędzie są polskie napisy więc albo polacy albo jakiś fanart ktoś wyciągną, bo w growych levelsach tego nawet nie wrzucają, by pozniej nie wyrzucać. Wyglada fajnie, szkoda, że nie będzie tego w grze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Duuuude... To są czeskie napisy bo akcja gry dzieje się w czeskiej Pradze. [video=youtube;jh-iX2bxOjI] 25 minutowy gameplay. Cudowne. Dokładnie to czego oczekiwałem od następcy HR. :) Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez Monio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 mam nadzieję że nie tylko akcja dzieje się w czechach, w poprzedniej cześci można było poexplorować hong kong, detroid itp. fajnie jakby tym razem było jeszcze więcej miast, a poza tym MICHAEL MCCANN! :) i nic więcej nie trzeba dodawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi