Napisano 18 Czerwiec 20159 l Pojawiaja sie rozne trailery, wiec pozwole sobie wrzucic takze gre, nad ktora obecnie pracuje:) http://www.gamersyde.com/news_e3_horizon_zero_dawn_unveiled-16673_en.html
Napisano 18 Czerwiec 20159 l Juz mialem nadzieje po wstepie ze to cos ala fallout - jednak nie. Graficznie miazga. Postac wyglada jak z cinematicow jeszcze pare lat temu a tutaj realtime. Co do gry - to nie bawia mnie ososbiscie wyrezyserowane i oskryptowane zdarzenia. Dlatego gram w dzisiejszych czasach w gry na emulatorze amigi czy dosa. Ale to taki wtret w zwiazku tym jak bardzo ta scena z polowaniem jest rezyserowana. Ogolnie gratki - "bedziesz mial do portfolio" niezla sztuke :)
Napisano 18 Czerwiec 20159 l Autor Trailery rzadza sie swoimi prawami, trzeba rozne rzeczy pokazac w minute, stad takie nasycenie i wrazenie wyrezyserowania:) I dzieki:)
Napisano 18 Czerwiec 20159 l Ja natomiast uwielbiam taką reżyserie w grach, o ile scenki są dobrze wkomponowane w gameplay. Świetnie to wygląda, jak dla mnie jedna z najfajniejszych gier z tegorocznych targów. :)
Napisano 18 Czerwiec 20159 l To kwestia gustu mysle. Ale dla mnie skryptowanie zdarzen przeszktalca i upodoabnia gre do filmu - to mnie nie bawi, gdyz jak chce ogladnac film, to sciagam z torr... to znaczy ide do kina. Kiedy gram to chce miec wplyw na jak najwiekszy obszar w grze - resyserowanie ogranicza ten obszar, a w zasadzie w wiekszosci wypadkow narzuca jedno z mozliwych rozwiazan. Dla mnie to dziala odpychajaco. Wlasnie koncze Civivilzation 1 AGA i Cannon Fodder na amidze 1200 - to byla wolnosc w grach :) Ale tak jak reanimator wspomnial, to jest trailer - wiec inne prawa. Tak czy siak, gra prezentuje sie wybitnie nawet na tle tak wielu dobrych gier z E3.
Napisano 18 Czerwiec 20159 l to wygląda znacznie lepiej wizualnie niż Wiedzmin, do tego naprawdę solidna praca koncepcyjna i coś ciekawego jeżeli chodzi o scenariusz. Bardzo mi się podobało traktowanie małych maszynek jak zyjących istot. Mam nadzieje, że to prawdziwe jest :P