Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Juz mialem nadzieje po wstepie ze to cos ala fallout - jednak nie.

Graficznie miazga. Postac wyglada jak z cinematicow jeszcze pare lat temu a tutaj realtime.

Co do gry - to nie bawia mnie ososbiscie wyrezyserowane i oskryptowane zdarzenia. Dlatego gram w dzisiejszych czasach w gry na emulatorze amigi czy dosa. Ale to taki wtret w zwiazku tym jak bardzo ta scena z polowaniem jest rezyserowana.

Ogolnie gratki - "bedziesz mial do portfolio" niezla sztuke :)

Napisano
  • Autor

Trailery rzadza sie swoimi prawami, trzeba rozne rzeczy pokazac w minute, stad takie nasycenie i wrazenie wyrezyserowania:)

I dzieki:)

Napisano

Ja natomiast uwielbiam taką reżyserie w grach, o ile scenki są dobrze wkomponowane w gameplay.

Świetnie to wygląda, jak dla mnie jedna z najfajniejszych gier z tegorocznych targów. :)

Napisano

To kwestia gustu mysle.

Ale dla mnie skryptowanie zdarzen przeszktalca i upodoabnia gre do filmu - to mnie nie bawi, gdyz jak chce ogladnac film, to sciagam z torr... to znaczy ide do kina. Kiedy gram to chce miec wplyw na jak najwiekszy obszar w grze - resyserowanie ogranicza ten obszar, a w zasadzie w wiekszosci wypadkow narzuca jedno z mozliwych rozwiazan. Dla mnie to dziala odpychajaco. Wlasnie koncze Civivilzation 1 AGA i Cannon Fodder na amidze 1200 - to byla wolnosc w grach :)

Ale tak jak reanimator wspomnial, to jest trailer - wiec inne prawa.

Tak czy siak, gra prezentuje sie wybitnie nawet na tle tak wielu dobrych gier z E3.

Napisano

to wygląda znacznie lepiej wizualnie niż Wiedzmin, do tego naprawdę solidna praca koncepcyjna i coś ciekawego jeżeli chodzi o scenariusz. Bardzo mi się podobało traktowanie małych maszynek jak zyjących istot. Mam nadzieje, że to prawdziwe jest :P