Reanimator Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Pojawiaja sie rozne trailery, wiec pozwole sobie wrzucic takze gre, nad ktora obecnie pracuje:) http://www.gamersyde.com/news_e3_horizon_zero_dawn_unveiled-16673_en.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Juz mialem nadzieje po wstepie ze to cos ala fallout - jednak nie. Graficznie miazga. Postac wyglada jak z cinematicow jeszcze pare lat temu a tutaj realtime. Co do gry - to nie bawia mnie ososbiscie wyrezyserowane i oskryptowane zdarzenia. Dlatego gram w dzisiejszych czasach w gry na emulatorze amigi czy dosa. Ale to taki wtret w zwiazku tym jak bardzo ta scena z polowaniem jest rezyserowana. Ogolnie gratki - "bedziesz mial do portfolio" niezla sztuke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Trailery rzadza sie swoimi prawami, trzeba rozne rzeczy pokazac w minute, stad takie nasycenie i wrazenie wyrezyserowania:) I dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Ja natomiast uwielbiam taką reżyserie w grach, o ile scenki są dobrze wkomponowane w gameplay. Świetnie to wygląda, jak dla mnie jedna z najfajniejszych gier z tegorocznych targów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 To kwestia gustu mysle. Ale dla mnie skryptowanie zdarzen przeszktalca i upodoabnia gre do filmu - to mnie nie bawi, gdyz jak chce ogladnac film, to sciagam z torr... to znaczy ide do kina. Kiedy gram to chce miec wplyw na jak najwiekszy obszar w grze - resyserowanie ogranicza ten obszar, a w zasadzie w wiekszosci wypadkow narzuca jedno z mozliwych rozwiazan. Dla mnie to dziala odpychajaco. Wlasnie koncze Civivilzation 1 AGA i Cannon Fodder na amidze 1200 - to byla wolnosc w grach :) Ale tak jak reanimator wspomnial, to jest trailer - wiec inne prawa. Tak czy siak, gra prezentuje sie wybitnie nawet na tle tak wielu dobrych gier z E3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 NICE!!!! Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 to wygląda znacznie lepiej wizualnie niż Wiedzmin, do tego naprawdę solidna praca koncepcyjna i coś ciekawego jeżeli chodzi o scenariusz. Bardzo mi się podobało traktowanie małych maszynek jak zyjących istot. Mam nadzieje, że to prawdziwe jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Najprawdziwsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi