Reynevan Napisano 12 Lipiec 2015 Share Napisano 12 Lipiec 2015 Zgadzacie się z tym zestawieniem? Czy w 2015 zarobki nadal wzrastają? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Lipiec 2015 Share Napisano 12 Lipiec 2015 no, no zarobki prawie jak w urzędach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Lipiec 2015 Share Napisano 12 Lipiec 2015 Fascynujace jest, ze "kadrze zarzadzajacej" po osiagnieciu pulapu 6+ lat doswiadczenia zarobki zaczynaja spadac :D Pierwszy raz widze zawod w ktorym co prawda doswiadczenie pomaga ale nie mozna miec go za wiele bo zaczyna przeszkadzac :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Lipiec 2015 Share Napisano 12 Lipiec 2015 wiesz, kwestia chyba małej liczby ankietowanych albo specyfiki polskiego otoczenia podatkowego. Mnie jednakże zastanawia zarobek freelancera - bo widać ewidentnie, że nie doliczył trzech tygodni płatnego urlopu + płatnch chorobowych i pewnie nie uwzględnił miesięcy gdzie nie ma co robić. Chyba, że badania szły po deklaracji podatkowej / 12mcy to przepraszam za podejrzenia. Z praktyki jednak wiem, że zapomina się o takich rzeczach, bo inny jest tryb myślenia o tym ile sie zarabia. Bardzo współczuje branży jeżeli tak mało zarabia mimo hype'u ale upatruje problem w tych 4% obcego pracodawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moneo Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 (edytowane) Są to zarobki netto czy brutto? Edytowane 26 Listopad 2016 przez moneo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 na samej górze jest napisane Netto, ale to może dla zmyły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Dobrze, ze nie jestem na etacie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi