kamesanin Napisano 23 Lipiec 2015 Share Napisano 23 Lipiec 2015 Siemka^^ po miesiącach nauki i wielu udrękach, chce wam przedstawić mój 1 model :) Programy: modo, substance painter, zbrush, marmoset toolbag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 23 Lipiec 2015 Share Napisano 23 Lipiec 2015 Very nice :)... To starsze od motorynki xD?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akierek Napisano 23 Lipiec 2015 Share Napisano 23 Lipiec 2015 Model bardzo fajny, tekstury tez. Jedyne co bym zmienil to tlo, i wyeksponowal model w jakims studiu, ale to tylko moja sugestia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 23 Lipiec 2015 Share Napisano 23 Lipiec 2015 Ciekawy model i fajne teksturki! Oby tak dalej :) Pokaż jeszcze siatkę. A tak ze szczegółów, to chyba na piątym screenie widać, że coś nie tak jest z tylnym światłem(?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 24 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2015 (edytowane) Podziękował panowie ^^ Sebazx6r- pewno że starsze :D Akierek- przy następnym będę próbował, ale czy podołam :) Nathanielxd- właśnie nie wiem czemu tak się robi:/ na podglądzie wygląda ok. Co do siatki to jest raczej poniżej jakichkolwiek standardów :D Edytowane 24 Lipiec 2015 przez kamesanin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi