kontas Napisano 9 Wrzesień 2015 Share Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) Witam, Jestem tu nowy jednak forum znam od lat. W końcu się przełamałem i postanowiłem coś dodać od siebie. 3dsmax + vray + photoshop. Calość docelowo 8000x6000px. Pozdrawiam! Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez kontas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 9 Wrzesień 2015 Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Wyglada super :) Jedyne co nie do konca mi sie podoba, to kolorystyka broni. Rozumiem, ze chciales aby odpowiadal Cyborgowi, ale troche sie to za bardzo ze soba zlewa. Gdy ogladalem na telefonie to nie do konca bron widzialem nawet, dopiero gdy przy kompie usiadlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 9 Wrzesień 2015 Share Napisano 9 Wrzesień 2015 ym jest jeden mocny bład a mianowicie brak reserachu przez ciebie na temat carbonu. Generalnie to może być jako rzeźba bo w rzeczywistości nie ma prawa ruchu :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biter Napisano 9 Wrzesień 2015 Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Bardzo przyjemny model, ciekawie teksturowany i fajnie pokazany (sprawdzi się jako plakat). Trochę mi przeszkadza że broń się zlewa z postacią, ale rozumiem też że taki był zamysł i masz do tego prawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontas Napisano 10 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Dzięki! JackTheRippy i Biter, dokładnie taki miałem zamysł aby broń była spójna z postaćią. Maciek Jutrzenka, wiem ale jest to projekt sci-fi, więc myślę, że nie ma znaczenia. Z pewnością wymyśla giętki materiał o fakturze i właściwościach carbonu ;) Wielkie dzięki z komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi