kontas Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 (edited) Witam, Jestem tu nowy jednak forum znam od lat. W końcu się przełamałem i postanowiłem coś dodać od siebie. 3dsmax + vray + photoshop. Calość docelowo 8000x6000px. Pozdrawiam! Edited September 14, 2015 by kontas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRippy Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Wyglada super :) Jedyne co nie do konca mi sie podoba, to kolorystyka broni. Rozumiem, ze chciales aby odpowiadal Cyborgowi, ale troche sie to za bardzo ze soba zlewa. Gdy ogladalem na telefonie to nie do konca bron widzialem nawet, dopiero gdy przy kompie usiadlem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek Jutrzenka Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 ym jest jeden mocny bład a mianowicie brak reserachu przez ciebie na temat carbonu. Generalnie to może być jako rzeźba bo w rzeczywistości nie ma prawa ruchu :P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biter Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Bardzo przyjemny model, ciekawie teksturowany i fajnie pokazany (sprawdzi się jako plakat). Trochę mi przeszkadza że broń się zlewa z postacią, ale rozumiem też że taki był zamysł i masz do tego prawo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontas Posted September 10, 2015 Author Share Posted September 10, 2015 Dzięki! JackTheRippy i Biter, dokładnie taki miałem zamysł aby broń była spójna z postaćią. Maciek Jutrzenka, wiem ale jest to projekt sci-fi, więc myślę, że nie ma znaczenia. Z pewnością wymyśla giętki materiał o fakturze i właściwościach carbonu ;) Wielkie dzięki z komentarze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts