(Ż)Aneta Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 ...mial byc parasol ale cos z niego niechcacy wyroslo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 hehe kolejna super pracka , lubie twoj styl ;) ciagle cos z czegos "wyrasta" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Co tu się rozpisywać...genialne i tyle :) trafiłaś w moją ulubioną kolorystykę i klimat, pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Jeden za drugim.... Podoba mi się (jak zawsze). Nie pasują mi jedynie te białe kropki / plamki pod parasolem. Moim zdaniem niepotrzebnie "poszarzają" obrazek [nie słuchaj mnie, czepiam się ;) ]. Poza tym ok. Niby jest wszystko... technicznie bardzo ładnie, klimat jest ale mimo to trochę brakuje mi jakiegoś konkretniejszego pomysłu (może jest tylko jestem na to za głupi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Fajne bardzo, na tatuaże się te Twoje prace nadają. Hmmm... a może by tak... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 super! twoje kolory pozytywnie przyciagaja wzrok i posiadaja super klimat ciekawa kolorystyka ogolna jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalk Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Praca bardzo ciekawa tak jak wszystkie poprzednie ale te jasne kropki pod parasolem trochę mi nie pasują. Oby tak dalej 54 :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Jestem pod dużym wrażeniem twojego stylu.BRAWO!!! Choć jednak jest wtej pracy rzecz która mnie bardzo razi.Chodzi o przejście koloru z parasola na plecy(z granatu w zieleń)moim zdaniem mogło by być bardziaj płynne. pozdrawiam szkoda że nie ma tu agrafek,fajnie by wyglądały powbijane gdzieś w skóre.Tylko musiały by być duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 mnie razi rozmieczenie tego wszytkiego- zbyt dużo wlonego miejca po prawej i na dloe, ale ogólnie fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Ja się tam nie znam ale wydaje mi się że wolne miejsca po bokach i na dole dobrze się komponują. Bez tego oddechu ciężko by się oglądało tę pracę. Poza tym ciężkie mechaniczne elementy z lewego górnego rogu fajnie wgniatają wyrastającą postać z powrotem w parasol. Bez pustej przestrzeni na dole nie miało by to takiego wyrazu. Ps. Brakuje mi tu jeszcze co najmniej jednego komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 dzieki za pozywtywny odbiór:D... hm co do znienawidzonych kropek;) ..generalnie chodzilo o rodzaj absurdu- zazwyczaj cos pada na parasol a nie spod niego. a co do przejscia kolorystycznego to sie zgadzam... mnie tez razi ale nie potrafilam niestety tego zrobic lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminus Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 super wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 bomba! GOLD GALLERY jak sie patrzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Beksiński się kłania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 masz swoj styl, masz pomysly, swietnie:) dla mnie bez tych bialych plamek bardziej by sie wyrywalo z tla i gdyby jeszcze np plynniejsze pzrejscie miedzy niebieskim a zielenia jak juz ktos wspomnial wczesniej + troche bardziej nasycone barwy samej postaci zeby bylo "ostrzej". co ja tu bede duzo mowic zreszta- powalasz mnie swoimi pracami, jestem z ciebie dumna;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi