Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak mnie ostatnio naszlo na robota pieska wiec go zrobilem ! Prosil bym o krytyke ktora z pewnoscia wyjdzie mi na dobre !

Calosc to box modeling , render to fr-s1 a material to fr metal ( nic szczegolnego) no i sky light .

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

:] nie raczej nie :] on tym niby usmiechem odzwierciedla moje samopoczucie ostatnimi czasy a ono nie jest znowu takie najgorsze :] wiec piesek jest wesoly tak jak i ja :]

Napisano

no całkiem fajne. ja bym dodał jakieś drobne szczegóły z innego materiału, to by wzbogaciło całość kontrastem "połyskujaca płaszczyzna-drobny detal".

Napisano

:/ mi sie jakos tak srednio podoba,

wydaje mi sie mogles sie bardziej wysilic z kabelkami, ogolnie prosciutkie to takie:)

za duzo sie nie naklikales przy modelingu

ale i tak wczesniej czy pozniej wszyscy trafimy do pixara :P

Napisano

Dzieki za kometaze te leprze i te gorsze ! a co do kilku to tak : detali teraz nie bede dodawal moze kiedys mnie najdzie ( w najblizszym czasie) ! wiem ze wisi w powietrzu ale co tam moze i latac ! a co do prostoty to fakt tylko glowka jest bardziej zlozona ale to nie ma znaczenia przeciez nie na tym to polega ! o i jeszcze te uszy to mugl bym je zmienic ale przeciez to robot wiec to tylko kosmetyka (choc moze to zmienie jak bede dodawal detale ! No chyba ze ktorys z moderatorow bedzie taki mily i przeniesie watek do wipa to nad nim jeszcze popracuje teraz !

Napisano

fajniutki stylowales sie na tej starej gierce co byla kiedys na PC? taki mily dla oczu, te lewitowanie wkurza troche, poza tym ladny (czemu nie zdezerterowales z BUR? :( rozumiem ze ograniczala wolnosc artystyczna? tam by robodogi ladnie wygladaly heheh ) pozdrawiam Hatred

Napisano

Nom wiec moj komp po wielkich trudach podolal renderingowi ktory i tak nie jest efektem koncowym ! (hdr i swiatlo wydluzylo render z 15 min do kilku godzin) Zajme sie jeszcze uszami no i pewnie materialem bo sam nie wiem co do konca z nim zrobic z drobna wasza pomoca oczywiscie ! (hatred zdezerterowalem przez awarie glownie , no i wakacje wiesz jak to jest ale odezwe sie do kolosa bo lubilem takie robutki domowe , moze sie da cos zrobic :] No i jeszcze raz prosze moderatorow zeby uprzejmie przeniesli watek do wipa jak nie stanowi to problemu bo zalaczajac kolejny obrazek naginam zasady :] z gory dzieki !

Napisano

Co fakt to fakt ! powrocilem do poprzedniej wersji i dalem lekkie swiatlo z gory zeby nie lewitowal w powietrzu ! To chyba najleprze wyjscie bo nie wyglada zbyt plastikowo i nie zbyt metalowo !

Napisano

nie chce być upierdliwy, ale ta "kostka rubuika" to nieeee... daj jakieś naprawde drobne detale, bo to coś to zupełnie jak z księżyca doklejone. a światło i kolorki dużo lepsze:)

Napisano

Tam jeszcze pierdykne numerki albo cos na tych klawiszach ! i zobacze jak to wtedy bedzie wygladac z bialeymi cyferkami a czarne klawisze . A co masz na mysli mowiac jakies dobre detale ? nie wiem jakos nie moge wykombinowac co by mu dodac co by sie nie gryzlo i gdzies dalo wlepic !

Napisano

Oj dawno mnie tu nie bylo ale w koncu robodog ukonczony ! nie bede go wiecej poprawial bo mogl bym to robic w nieskonczonosc i i tak bedzie cos nie tak , wiec tak wyglada jego finalna wersja ktora powstala tez dzieki pomocy Kengiego ktoremu bardzo dziekuje !!!

Napisano

wiem, że już skończyłeś, ale i tak będę upierdliwy;) oko nie pasuje, jego światło jest z zupełnie innej bajki niż światło na modelu. ale reszt już spoko-widać, że mocno stoi na nogach, czuć masę, dobry poblask ma itp. tylko jeszcze to oko i będzie luz:)

Napisano

Spoon domyslalem sie ze jak ktos sie czegos czepi to bedziesz to ty :) moze i masz racje ale to oczko nadalo mu pazurka :D pieska juz nie bede ruszal bo nadeszlo zmeczenie materialu i mam go dosc teraz robie inna pracke ktora tak czy inaczej niedlugo zamieszcze i na niej sie wyzyjesz :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności