arturprx2 Napisano 1 Październik 2015 Share Napisano 1 Październik 2015 Na przełomie sierpnia/września przygotowaliśmy wszystkie aranżacje do gazetki promocyjnej Piękne wnętrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 1 Październik 2015 Share Napisano 1 Październik 2015 Oczywiście rendery i shadery jak zawsze ekstra natomiast tytuł "Piękne wnętrze" po prostu mnie rozbroił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 1 Październik 2015 Share Napisano 1 Październik 2015 świetnie panujesz nad światłem :). Zazdraszczam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 1 Październik 2015 Share Napisano 1 Październik 2015 froncik.froncik.froncik.froncik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Październik 2015 Share Napisano 1 Październik 2015 A pani grazyna co poszewki krochmaliła do poprzednich sesji z fotografem teraz pracy nie ma1 Anyway wybitne, zapisz sie do zwiazku artystow fotografikow i stroluj ich tymi renderami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 1 Październik 2015 Share Napisano 1 Październik 2015 ej bez kitu ja bym wysłał te rendery na jakiś konkurs fotograficzny hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukson7 Napisano 14 Październik 2015 Share Napisano 14 Październik 2015 Świetnie się prezentują rendery. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 Fajnie że się podoba, dzięki za fronta ;) Przy okazji pytanie w linku, pośrednio związane z tematem http://max3d.pl/forum/threads/99495-InDesign-Automatyczna-numeracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi