adek Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 Kolejny świetny zwiastun od studia RealtimeUK zapowiadający aktualizację gry MMO World of Tanks. Bonus: breakdown z tej produkcji. Pełna treść: World of Tanks: Rubicon X - zwiastun i breakdown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 Dymu tyle jakby wszystko z piasku bylo. A w szczegolnosci eiflle'a. Jakis purysta kiedys nakreci film z prawdziwymi czolgami i sie okaze ze trzeba wszystko krecic jeszcze raz cyfrowo, bo wyglada slabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 olaf, to nie dym a wiosna. i ni to śpiew lecz rzemiosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 Miałem nieodparte wrazenie, ze te maszyny to malutkie zabawki. Zdecydowanie brakowało mi w animacji czolgow większej masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micaki Napisano 10 Październik 2015 Share Napisano 10 Październik 2015 Tylko WG może się zgodzić na czołgi brzmiące jak kosiarki i strzelające kapiszonami. Widać dużo pośpiechu, czy na tym is7 jest nawet jakaś faktura na gąskach?, wygląda jak bardzo prosty materiał. Wydaje mi się czy wieża eiflle'a to w większości plane'y z alpha mapą? To by tłumaczyło ilość dymu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Październik 2015 Share Napisano 10 Październik 2015 Tak, ogolnie zrobione na szybciora z dymem zamiast storyboardu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi