Napisano 17 Grudzień 20159 l Hej, Jak w temacie. Postaram się na bieżąco uzupełniać wątek. Krytyka obowiązkowa;) Na pierwszy ogień aktualny WIP Edytowane 13 Marzec 20169 l przez Bany1991
Napisano 28 Grudzień 20159 l Autor Chciałbym powiedzieć że skończone ale pewnie coś jeszcze wyjdzie do poprawy
Napisano 29 Grudzień 20159 l Autor Faktycznie całość na symetrii, dzięki za uwagi. rozbije ją i wezmę się za tyłek ;D A tym czasem zalążek kolejnej postaci.
Napisano 31 Grudzień 20159 l Bede skromny i odniose sie do wlasnych modeli, ale i do twojego pora z tych przerysowanych sciegien i miesni przejsc w subtelna bryle. Tzn generic male 180 +/-80 kg nie wyrzylowana odrobine tluszczu. Bardziej naturalne proporcje. To tak na wstepie/ Syluety nie krytykuje bo napisales ze zalazki ale te scigna u obojczykow to tak subtelniej by sie przydalo :). W moich modelach tez.
Napisano 5 Styczeń 20169 l Autor Hej, dzięki wielkie za uwagi. Jadę prosto ze zdjęcia, może trochę przesadziłem choć jak patrze na refke to mam wrażenie ze jest ok. Wrzucam kolejny update, poprawiłem trochę ścięgna, daj znać czy wciąż bija po oczach.
Napisano 3 Luty 20169 l Autor WIP broni na podstawię conceptu : https://www.artstation.com/artwork/LaQeK
Napisano 5 Luty 20169 l musę przyznać że podoba mi się ta broń, fajny detal, przydałby się jeszcze inny rzut :)
Napisano 28 Luty 20169 l Autor Dzięki, za wiele ich nie oglądałem, więc pewnie znajdą się lepsze.Ja zacząłem naukę od tej serii i sprawdziła się całkiem dobrze