voody Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Witam wszystkich którzy tu zajrzeli i z góry dzięki za poświęcony czas :). Mam nadzieję, że arty się wam spodobają. Edytowane 23 Maj 2016 przez voody Dodanie Miniaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durek Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 No panie, muszę przyznać, że dawno lepszych nie widziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Art dla Thea: The Awakening Dla siebie :) Edytowane 17 Grudzień 2015 przez voody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2015 Dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2015 Szybkie Doodle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 jesteś dobry, pracki super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2015 Miło to słyszeć, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 No hej stary :D pracki wiadomo rewelka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 przylaczam sie do ochow i achow bo prace super i mam nadzieje ze teczka bedzie czesto odswiezana. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2015 Dzięki jeszcze raz za miłe słowa. Nie szczędźcie też krytyki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Hej!! Całkiem fajne pracki, szczególnie ta dla Thea: The Awakaning :D Swoją drogą grałam w tą gierkę i jest świetna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 23 Maj 2016 Autor Share Napisano 23 Maj 2016 Hej :) Dziękuje wszystkim za miłe słowa! Kolejna porcja randomowych grafik z karcianki nad którą aktualnie pracuje. Nie wszystkie grafiki są jeszcze wypoliszowane tak jak powinny. W każdy razie miłego oglądania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi