tr000tyl Napisano 7 Styczeń 2016 Napisano 7 Styczeń 2016 Witam Nie jestem biegły w animacjach tak więc proszę o pomoc. Chodzi mi o wykonanie podobnej sceny jak w załączniku. Jak wykonać taki bałagan sześcianów? Czy jest jakaś inna metoda niż pluginem multiscatter? I jak je później wszystkie poruszyć i obrócić w różnych kierunkach? I tak żeby na siebie nie wpadały. Muszę wykonać taką animację ale nie mam pojęcia jak. Soft 3ds max i vray
kozioo Napisano 7 Styczeń 2016 Napisano 7 Styczeń 2016 Odpowiedzią na wszystkie pytania jest particle flow ;)
tr000tyl Napisano 7 Styczeń 2016 Autor Napisano 7 Styczeń 2016 chodzi tylko o to aby się przemieszczały i obracały w różnych kierunkach.
Miłosz3ds Napisano 7 Styczeń 2016 Napisano 7 Styczeń 2016 Aha, no to w takim wypadku particle flow :)
tr000tyl Napisano 12 Styczeń 2016 Autor Napisano 12 Styczeń 2016 ok A może mi ktoś napisać co zrobić aby mi nie uciekały particle? Na klatce pierwszej (0) mam ich sporo a jak dochodzi do ostatniej klatki (400) to jest ich coraz mniej.
Miłosz3ds Napisano 12 Styczeń 2016 Napisano 12 Styczeń 2016 Cześć, pokaż Particle View bo tak to można tylko zgadywać :) domyślnie nie masz tam age test, więc jeśli nie wywaliłeś speeda to może po prostu Ci z kadru uciekają?
Rekomendowane odpowiedzi