Kroopson Napisano 11 Styczeń 2016 Napisano 11 Styczeń 2016 Witam - mam pytanie: Czy po kliknięciu tych dwóch linków: http://www.autodesk.com/maya-help-2016-enu/index.html?contextId=HyperGraphOptions http://www.autodesk.com/maya-help-2016-enu/index.html?contextId=Air otwierają się Wam 2 strony z helpem do hypergraphu i do pola siły "Air" czy też 2 razy do HyperGraphOptions? Pozdrawiam Michał
osael Napisano 11 Styczeń 2016 Napisano 11 Styczeń 2016 U mnie redirect do tej samej strony Windows Menu.
Marvin Napisano 11 Styczeń 2016 Napisano 11 Styczeń 2016 co tu się dzieje? za pierwszym razem miałem 2x Windows Menu. za drugim 2x Air. :D
Kroopson Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Napisano 11 Styczeń 2016 Mi otwiera fluidShape:) Widać musiałeś gdzieś kiedyś mieć otwarty fluidShape. Co tu się wyczynia :) Znaczy wiecie - wszystko spoko ale reakcja setki ludzi którzy nie rozumieją jak działa Maya przychodzi nagle do Ciebie z pretensją że Twoje pluginy to zepsuły :D
Reanimator Napisano 11 Styczeń 2016 Napisano 11 Styczeń 2016 Musialem to robic we snie, bo nigdy nie interesowalem sie fluidami ;)
Kroopson Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Napisano 11 Styczeń 2016 Ja się we wtorek ostatni interesowałem trochę za bardzo. Dobrze że do czwartku doszedłem do siebie :D
jaras Napisano 11 Styczeń 2016 Napisano 11 Styczeń 2016 Widać musiałeś gdzieś kiedyś mieć otwarty fluidShape. Co tu się wyczynia :) Znaczy wiecie - wszystko spoko ale reakcja setki ludzi którzy nie rozumieją jak działa Maya przychodzi nagle do Ciebie z pretensją że Twoje pluginy to zepsuły :D Kroopson sam Autodesk nie wie jak działa maja to nie mow ze Ty wiesz ;) - co do pytania - to u mnie otwiera helpa do select toola w obydwu linkach
Kroopson Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Napisano 11 Styczeń 2016 Kroopson sam Autodesk nie wie jak działa maja to nie mow ze Ty wiesz ;) - co do pytania - to u mnie otwiera helpa do select toola w obydwu linkach Jest... w tym jakaś głęboka mądrość...
Rekomendowane odpowiedzi