Skocz do zawartości

Aminacja: Live i tak dalej...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich animatorów i animasterów (których jak na razie dopatrzyłem się już kilku :) Jak nietrudno zauważyć po jakości moich prac jestem początkujący ale gdy tylko zauważyłem temat nowej bitwy postanowiłem wziąć w niej udział. Przebrnąwszy przez Max’owego tutoriala wziąłem się ostro do roboty (a, że jestem leń to wyniki widać poniżej :)

Pozdrawiam wszystkich i czekam na komentarze…

P.S Nad fabyłą to sam się jeszcze trochę zastanawiam :)

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Proto: W siatkę o on się wpasowywuje tylko gdy nie jest w ruchu ;)

Mam już kruciutką animkę ale nie wiem jak złorzyć ftp czy url i byłbym bardzo wdzięczny za pomoc (jakieś namiaty)

Piotr: Tutorial jest z 3ds max 6 - brat mi sciągnął traila (na modenie to bym sobie pościągał) i jest on chyba z oficjalnej strony discereta (ale poszukam)

Dzięki i zwijam się o się impuls kończy :)

Napisano

Nieprawidłowy adres strony

--------------------------------------------------------------------------------

Użytkownik na serwerze nie istnieje lub nie posiada strony WWW.

Zapraszam na stronę główn± serwera darmowych kont http://szu.pl/

oto co wyskakuje przy probie zassania :P

Napisano

Jak na razie tylko pomysł:

Będzie zła lala i dobra lala :) Zła zrobi dobrej kawał (zwykły dowcip - bez jakichkowliek skojarzeń:) i dobra jak się pozbiera to odda złej i to porządnie :)

Całość planuje zrobic w konwencji cortoon...

Napisano

Zanim się weźmiesz za robienie animacji z dwiema postaciami pamiętaj, że animacja dwóch postaci jest o wiele bardziej skomplikowana i mało komu udaje się zrobić to dobrze.

(zazwyczaj wygląda to jak walka robotów)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności