pbcg Napisano 12 Marzec 2016 Napisano 12 Marzec 2016 Witam Górnik złota w kopalni złota;) Jeśli ktoś chce skomentować, to śmiało;)
zagloowka Napisano 12 Marzec 2016 Napisano 12 Marzec 2016 Nie czuć że to żywa postać, brakuje na uszach prześwitów światła i według mnie nie czuć wagi tej postaci (jak patrzę na całość wygląda na ciężką, jak patrze na buty to wygląda jakby lewitowała). Takie są moje subiektywne wrażenia.
pbcg Napisano 13 Marzec 2016 Autor Napisano 13 Marzec 2016 zagloowka trafne uwagi! o takie chodzi, trochę poprawiłem jak pisałeś i podmieniłem obrazek. Podziękowania dla Ciebie.
Jedaith Napisano 13 Marzec 2016 Napisano 13 Marzec 2016 Bardzo fajne, ale skóra wydaje się zbyt połyskliwa, na pewno dałoby się wyciągnąć więcej z tego :)
pbcg Napisano 14 Marzec 2016 Autor Napisano 14 Marzec 2016 Dzięki Jedaith, połyskliwa nie da się ukryć, może do następnej pracki będe miał więcej cierpliwości;)
pawicka Napisano 6 Kwiecień 2016 Napisano 6 Kwiecień 2016 Praca bardzo ładna. Szkoda, że tworzycie takie brzydkie stworki ale trzeba przyznać, że jeśli jest to praca do której nie specjalnie przyłożono się to efekt jest całkiem dobry. W wolnej chwili przy napływie weny i chęci możesz dopracować swoją postać.
Camel Napisano 6 Kwiecień 2016 Napisano 6 Kwiecień 2016 Praca bardzo ładna. Szkoda, że tworzycie takie brzydkie stworki ale trzeba przyznać, że jeśli jest to praca do której nie specjalnie przyłożono się to efekt jest całkiem dobry. W wolnej chwili przy napływie weny i chęci możesz dopracować swoją postać. piękne januszostwo marketingu.
piopiowawa Napisano 7 Kwiecień 2016 Napisano 7 Kwiecień 2016 piękne januszostwo marketingu. :D czasem mnie zastanawia kim może być taka osoba, pisząca z sensem jak generator treści albo generator mowy.
Rekomendowane odpowiedzi