Napisano 18 Październik 200420 l mam pytanie najczesciej modejuje z box konwetujac go do editable poly czy jak modelujecie tym sposbe zawsze tworzycie kazda czesc z tego samego boxu czy tez tworzycie czesci osobno a potem laczycie attach a potem weld pozdrowienia dla wszystkich
Napisano 18 Październik 200420 l raczej ta druga opcja: mam większa kontrolę nad poszczególnymi częściami obiektu
Napisano 18 Październik 200420 l W zaleznosci co modeluje , organike raczej z jednego boxa w sumie wiekszosc rzeczy staram sie modelowac w ten wlasnie sposob.
Napisano 18 Październik 200420 l robisz wszystko z boxa, jeśli trzeba to ekstrudujesz w ogólny kształt, a potem go tniesz do woli... wielkiej filozofii w tym nie ma, jak się nauczysz edgeloopować.
Napisano 19 Październik 200420 l o pozwolcie ze ja siem do was dolacze...otoz zaczynam sie bawic w 3d dopiero i robie w gmaxie. Nie wiem jakie sa i jaka jest najlepsza metoda modelowania. Moglibyscie wy spece od tego napisac co nieco ?
Napisano 19 Styczeń 200520 l niema czegos taiego jak najlepsza technika modelowania.... co to za pytania wogole. czy tak ciezko jest poszukac tutoriali i innych pomocy i sprobowac tą lub inną...
Napisano 19 Styczeń 200520 l Każdy modeluje inaczej... i ty tez niedługo wyrobisz sobie własny sposób
Napisano 25 Styczeń 200520 l sprobuj kilka technik przerob kilka tutoriali i wybierz ta co ci najbardziej lezy