Reanimator Napisano 20 Marzec 2016 Share Napisano 20 Marzec 2016 http://www.awn.com/news/open-source-animation-production-software-opentoonz-available-march-26 Chcesz pracowac w sofcie, w ktorym pracowal Miyazaki? Teraz mozesz za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 20 Marzec 2016 Share Napisano 20 Marzec 2016 Właśnie czytałem na cartoon brew. To jest zupełny przewrót w świecie animek 2D! Ludzie którzy pracowali na tym sofcie mowią że jest dużo lepszy od flasha i toonbooma. Pozamiatane. :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Marzec 2016 Share Napisano 20 Marzec 2016 Woo zapisane by obadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Marzec 2016 Autor Share Napisano 20 Marzec 2016 Hm, czy faktycznie? Nie mam jasnosci, czy to jest wersja aktualna, czy ta z 1995 roku. A jakos trudno mi uwierzyc, ze soft sprzed 21 lat jest wciaz lepszy niz konkurencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 20 Marzec 2016 Share Napisano 20 Marzec 2016 No nie wydaje mi się że udostępnialiby soft który działał tylko na komputerach SiliconGraphics. ;) Za tydzień wszystko się wyjaśni ale obstawiam że to aktualna wersja tylko bez paru ficzerów które są zarezerwowane dla pakietu PRO (trochę podobnie jak w Kricie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michax56 Napisano 20 Marzec 2016 Share Napisano 20 Marzec 2016 Dzieki za info. Wyglada na kobyle. Sporo "production tools" zintegrowanych z aplikacja. Mozna sobie podejrzec ostatnia wersje na ich ytb kanale (uwaga na sync. lektora): Wersja 7.1 Features: https://www.youtube.com/channel/UCaqzRk0LpCrPLco-UDkce8w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Marzec 2016 Autor Share Napisano 20 Marzec 2016 Komentarz z syntezatora?:O Zaraz pewnie pojawi sie jakies porownanie z Harmony. Ciekaw jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi