Napisano 19 Październik 200420 l witam zabralem sie wlasnie za mustanga. na razie idzie w miare (tak mi sie przynajmniej wydaje), ale zaczynaja sie schody. zaczalem cos robic przy wnekach na swiatla ale chwilowo zrezygnowalem bo zaplatalem sie delikatnie w siatce. co sadzicie? pozdro
Napisano 19 Październik 200420 l klasycznie witamy klasycznie zmien temat :) malo narazie . czekamy na wiecej.
Napisano 19 Październik 200420 l po pierwsze popraw nazwe watku narazie nie widac bledoow, nie ma troojkatoow a to bardzo dobrze, daj wiecej to bedzie co oceniac :D
Napisano 19 Październik 200420 l Jak dla mnie to także mało, ale z tego co widać to moge powiedzieś że nieźle się zapowiada.
Napisano 19 Październik 200420 l yyyy a który to rocznik ?? hmmmm a może jakiś concept?? jakoś mi te krztałty nie pasują do żadnego mustanga :/
Napisano 19 Październik 200420 l no przeglądałem google i racja jakiś dziwny ten zapodaj referkami to nas oświeci
Napisano 19 Październik 200420 l Autor macie chlopaki stuprocentowa racje ;). do pelnego ksztaltu i wdzieku jeszcze sporo tu brakuje, ale dajcie mi troche czasu. pierwszy samochod to nie przelewki, przynajmniej dla mnie.
Napisano 19 Październik 200420 l hmm niwiem czy takie tworzenie samochodu to dobry pomysł (najpierw zarys całej karoserii a potem jej tuning :] ) ja tam zawsze robie każdą część po kolei, odrazu dokładnie. np zrobie porządnie błotnik -> biorę się za maskę -> drzwi ... itd. zdaje mi się że tak jest lepiej :) -------------------------- edit a i jeszcze muszę ci powiedzieć że ten blueprint jest do ***** (jak papier toaletowy) wogóle nie jest zgodny z orginałem :( jeśli to twój pierwszy model to lepiej zrób inny samochód do którego są porządne blueprinty
Napisano 19 Październik 200420 l Autor wlasnie powoli zaczynam zauwazac ze chyba masz racje. praca nad cala siatka juz staje sie meczaca i trudna. zobaczymy... jesli nie wyjdzie, zaczne od nowa.
Napisano 19 Październik 200420 l hmm niwiem czy takie tworzenie samochodu to dobry pomysł (najpierw zarys całej karoserii a potem jej tuning :] ) Heh, jak robiłem kiedyś swoje Ferrari też nie wierzyliście w tą metodę :P. Ale faktycznie, oddzielnie łatwiej się robi.
Napisano 19 Październik 200420 l ładnie tylko wniektorych miejscach za gesta siatka , np na drzwiach , po co tyle poly tracic ;)