m_ak_s Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 witam zabralem sie wlasnie za mustanga. na razie idzie w miare (tak mi sie przynajmniej wydaje), ale zaczynaja sie schody. zaczalem cos robic przy wnekach na swiatla ale chwilowo zrezygnowalem bo zaplatalem sie delikatnie w siatce. co sadzicie? pozdro
Predator Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 klasycznie witamy klasycznie zmien temat :) malo narazie . czekamy na wiecej.
polka dot Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 po pierwsze popraw nazwe watku narazie nie widac bledoow, nie ma troojkatoow a to bardzo dobrze, daj wiecej to bedzie co oceniac :D
Kryhas Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Jak dla mnie to także mało, ale z tego co widać to moge powiedzieś że nieźle się zapowiada.
javor Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 yyyy a który to rocznik ?? hmmmm a może jakiś concept?? jakoś mi te krztałty nie pasują do żadnego mustanga :/
AGmakonts Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 no przeglądałem google i racja jakiś dziwny ten zapodaj referkami to nas oświeci
m_ak_s Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 macie chlopaki stuprocentowa racje ;). do pelnego ksztaltu i wdzieku jeszcze sporo tu brakuje, ale dajcie mi troche czasu. pierwszy samochod to nie przelewki, przynajmniej dla mnie.
javor Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 hmm niwiem czy takie tworzenie samochodu to dobry pomysł (najpierw zarys całej karoserii a potem jej tuning :] ) ja tam zawsze robie każdą część po kolei, odrazu dokładnie. np zrobie porządnie błotnik -> biorę się za maskę -> drzwi ... itd. zdaje mi się że tak jest lepiej :) -------------------------- edit a i jeszcze muszę ci powiedzieć że ten blueprint jest do ***** (jak papier toaletowy) wogóle nie jest zgodny z orginałem :( jeśli to twój pierwszy model to lepiej zrób inny samochód do którego są porządne blueprinty
m_ak_s Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 wlasnie powoli zaczynam zauwazac ze chyba masz racje. praca nad cala siatka juz staje sie meczaca i trudna. zobaczymy... jesli nie wyjdzie, zaczne od nowa.
Lucas Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 hmm niwiem czy takie tworzenie samochodu to dobry pomysł (najpierw zarys całej karoserii a potem jej tuning :] ) Heh, jak robiłem kiedyś swoje Ferrari też nie wierzyliście w tą metodę :P. Ale faktycznie, oddzielnie łatwiej się robi.
ReflectVision Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 ładnie tylko wniektorych miejscach za gesta siatka , np na drzwiach , po co tyle poly tracic ;)
Rekomendowane odpowiedzi