pbcg Napisano 17 Kwiecień 2016 Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam Jako że dawno nic nie wrzucałem;) stworek meduza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Kwiecień 2016 Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Calkiem fajny choc niektore zgiecia wskazuja ze ma stawy. Ladna prezetacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 18 Kwiecień 2016 Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Super wygląda - stworek i render. Fajna anatomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Sebazx6r, michalo fajnie że się komuś podoba. W stworkach lubię, że można nieco poimprowizować z anaomią. Tak górne kończyny robiłem jakby były stawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Dla mnie bardziej ośmiornica. Super model. Nie pasują mi tylko te górne kończyny. Te stawy w nich są niepotrzebne i wskazują jakby stworek stał tyłem. Oprócz tego super pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Dzięki DrRambo masz rację bardziej ośmiornica;) tyłem, przodem z tyloma nogami wokół jakie to ma znaczenie;) (dla ośmiornicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi