Napisano 28 Kwiecień 20168 l Witam w mojej teczce 2D! Zapraszam do oglądania. Oraz do odwiedzenia mojego portfolio https://www.artstation.com/artist/ludwik 1. A tutaj making off: Edytowane 24 Maj 20177 l przez Luis3D
Napisano 24 Maj 20177 l przejrzalem portfolio, widac, ze 2d jest Twoja mocna strona. Bardzo ladne to wszystko.
Napisano 24 Maj 20177 l Hej Prace bardzo ciekawe. Z tych prac z portfolio to szczególnie Yoda, który oddaje klimat Gwiezdnych Wojen i Warhamerowe figurki w 3D przypadły mi do gustu. Nie chwaląc się zbierałem i malowałem takie figurki. Bardzo fajna sprawa ;) Masz fajny styl, ciekawe ilustracje dzięki temu powstały i oby tak dalej ;) Pozdro
Napisano 25 Maj 20177 l Autor Dzięki za dobre słowo chłopaki. Tak zawsze miałem słabość do figurek. ;)
Napisano 25 Maj 20177 l Superanckie. Timelapse bardzo ciekawy - interesujaca technika :) Czesto tak malujesz?
Napisano 26 Maj 20177 l Autor Takie malowanie-eksperymentowanie. Nie wiadomo co wyjdzie na końcu :) Raczej nie maluje zbyt często w ten sposób. Jest to pracochłonne i raczej chaotyczne.
Napisano 17 Lipiec 20177 l Pan Lew ++ w linearcie poeksperymentowałbym z nałożeniem na czarne linie koloru. Pzdr.