Luis3D Napisano 28 Kwiecień 2016 Napisano 28 Kwiecień 2016 (edytowane) Witam w mojej teczce 2D! Zapraszam do oglądania. Oraz do odwiedzenia mojego portfolio https://www.artstation.com/artist/ludwik 1. A tutaj making off: Edytowane 24 Maj 2017 przez Luis3D
genitalius Napisano 24 Maj 2017 Napisano 24 Maj 2017 przejrzalem portfolio, widac, ze 2d jest Twoja mocna strona. Bardzo ladne to wszystko.
Blade Runner Napisano 24 Maj 2017 Napisano 24 Maj 2017 Hej Prace bardzo ciekawe. Z tych prac z portfolio to szczególnie Yoda, który oddaje klimat Gwiezdnych Wojen i Warhamerowe figurki w 3D przypadły mi do gustu. Nie chwaląc się zbierałem i malowałem takie figurki. Bardzo fajna sprawa ;) Masz fajny styl, ciekawe ilustracje dzięki temu powstały i oby tak dalej ;) Pozdro
Luis3D Napisano 25 Maj 2017 Autor Napisano 25 Maj 2017 Dzięki za dobre słowo chłopaki. Tak zawsze miałem słabość do figurek. ;)
michalo Napisano 25 Maj 2017 Napisano 25 Maj 2017 Superanckie. Timelapse bardzo ciekawy - interesujaca technika :) Czesto tak malujesz?
Luis3D Napisano 26 Maj 2017 Autor Napisano 26 Maj 2017 Takie malowanie-eksperymentowanie. Nie wiadomo co wyjdzie na końcu :) Raczej nie maluje zbyt często w ten sposób. Jest to pracochłonne i raczej chaotyczne.
SlawomirWolicki Napisano 17 Lipiec 2017 Napisano 17 Lipiec 2017 Pan Lew ++ w linearcie poeksperymentowałbym z nałożeniem na czarne linie koloru. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi