Napisano 14 Maj 20168 l Siemka! Po prawie 4 latach nadszedł czas aby w końcu zrobić swoje nowe Demoreel. Przed Wami kompilacja wybranych prac personalnych/komercyjnych z zakresu animacji oraz compositingu. Całość zmontowana w ponadczasową muzykę Nine Inch Nails z 2000 r. Polecam dobre słuchawki! Mam nadzieję, że Wam się spodoba tak jak mi podczas edytowania i tworzeniu projektów :D Breakdown shotów: 00:00 | Intro - everything 00:10 | Sleep and live - script, design, animation, compositing, direction 00:26 | Wielton - design, 2D & 3D animation, compositing 00:37 | Motointegrator - design, animation, compositing 00:43 | Sleep and live - script, design, animation, compositing, direction 00:45 | AdFairs - script, design, animation 00:53 | Lenovo - animation 01:00 | AdFairs - script, design, animation 01:04 | Wielton - compositing 01:11 | Hiszpanka - objects removal, compositing 01:17 | Grand Central Timelapse - design, animation, compositing 01:20 | Outro - everything Więcej informacji: www.adamblumert.pl/Demoreel-2016 Muzyka: Nine Inch Nails - Where is Everybody (Danny Lohner and Telefon Tel Aviv Remix) Dzięki za poświęcony czas! Edytowane 15 Maj 20168 l przez ezils
Napisano 15 Maj 20168 l Fajny reel. Pamiętam, że po Twoim "Sleep and live" wzięło mnie na słuchanie Briana Tylera :)
Napisano 15 Maj 20168 l Autor Dziękuję! :D @ApaczoS - Zgadza się, bardzo lubię :) Dobrze animowało mi się intro, wszystko ręcznie ale czasami o to w tym wszystkim chodzi: @natas - o to dobra wiadomość, Brian Tyler inspiruje :) Edytowane 15 Maj 20168 l przez ezils