Ufol Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 To moja pierwsza praca na tym forum, piszcie komenty.
Kuciel Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 ciekawy pomysl gorzej z wykonaniem, po co sie pali lat jak jest elektroniczna, chyba ze to bomba i jednaczesnie zegarek do postawienia na szafce :) pozatym kiepskie ujecia i kompozycja...
sir_Bols Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 jest na tyle ciemno ze ciezko ocenic modeling... natomiast z pelna odpowiedzialnoscia moge powiedziec ze nie podchodza mi kolory... typowy matrixowski jaskrawo zielony + czern i jeszcze do tego inne kolory... wyglada poprostu tandetnie...
Im@ginner Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 pomysł i koncept - bomba z wykonaniem j.w., trochę zkaszaniłeś. W jakim sofcie renderujesz? Bo taka pracka byłaby na poziomie jak najbrdziej, ale w 1998... Ale spoko, poprobuj z GI i takimi rzeczami a bedzie dobrze... :D
Ufol Napisano 26 Październik 2004 Autor Napisano 26 Październik 2004 jest na tyle ciemno ze ciezko ocenic modeling... natomiast z pelna odpowiedzialnoscia moge powiedziec ze nie podchodza mi kolory... typowy matrixowski jaskrawo zielony + czern i jeszcze do tego inne kolory... wyglada poprostu tandetnie... nie wiem o co ci chodzi z matrixem bo go nie oglondałem dałem takie bo takie mi sie podobały a żę jest ciemno to o to mi chodziło, chciałem żeby wyglondało jak w jakieś piwnicy czy czymś podobnym (próbowałem z większom ilościom światła ale wyszło starasznie kijowo).
Luke3D Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 drugi obrazek wygląda jak wejście do jakiegoś salonu gier czy coś takiego
JohnZi Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 chyba jestes nie z tej ziemi jak nie ogladales matrixa:(
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 hehe, there is no spoon lonek :P teksturki ci się porozjeżdżały, nad oswietleniem też bym popracował.
mCh Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Podaj mi swoje dane i namiary, podzielimy się nagrodą, obiecuje. "Za żywego lub martwego 1,000,000,000$". Tytuł jest samochwalczy! Ale jakże prawdziwy :D
Rekomendowane odpowiedzi