Napisano 24 Październik 200420 l ciekawy pomysl gorzej z wykonaniem, po co sie pali lat jak jest elektroniczna, chyba ze to bomba i jednaczesnie zegarek do postawienia na szafce :) pozatym kiepskie ujecia i kompozycja...
Napisano 24 Październik 200420 l jest na tyle ciemno ze ciezko ocenic modeling... natomiast z pelna odpowiedzialnoscia moge powiedziec ze nie podchodza mi kolory... typowy matrixowski jaskrawo zielony + czern i jeszcze do tego inne kolory... wyglada poprostu tandetnie...
Napisano 25 Październik 200420 l pomysł i koncept - bomba z wykonaniem j.w., trochę zkaszaniłeś. W jakim sofcie renderujesz? Bo taka pracka byłaby na poziomie jak najbrdziej, ale w 1998... Ale spoko, poprobuj z GI i takimi rzeczami a bedzie dobrze... :D
Napisano 26 Październik 200420 l Autor jest na tyle ciemno ze ciezko ocenic modeling... natomiast z pelna odpowiedzialnoscia moge powiedziec ze nie podchodza mi kolory... typowy matrixowski jaskrawo zielony + czern i jeszcze do tego inne kolory... wyglada poprostu tandetnie... nie wiem o co ci chodzi z matrixem bo go nie oglondałem dałem takie bo takie mi sie podobały a żę jest ciemno to o to mi chodziło, chciałem żeby wyglondało jak w jakieś piwnicy czy czymś podobnym (próbowałem z większom ilościom światła ale wyszło starasznie kijowo).
Napisano 3 Listopad 200420 l drugi obrazek wygląda jak wejście do jakiegoś salonu gier czy coś takiego
Napisano 4 Listopad 200420 l hehe, there is no spoon lonek :P teksturki ci się porozjeżdżały, nad oswietleniem też bym popracował.
Napisano 4 Listopad 200420 l Podaj mi swoje dane i namiary, podzielimy się nagrodą, obiecuje. "Za żywego lub martwego 1,000,000,000$". Tytuł jest samochwalczy! Ale jakże prawdziwy :D