polka dot Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Witam :D Dobra dobra, nie komentujcie tego ze zaczynam 500 rzeczy i wszystkie zostawiam.. taki jestem i tego nikt nie zmieni :P Zaczalem robic (i raczej skoncze) Mazde RX-8 po tuningu, jak chcecie zebym wrzucil zdjecia albo referki to piszcie. Narazie model nie ma zadnych trojkatow (oprocz paru koniecznych przy chamferze). Mam nowa kare graficzna (jupi) Radka 9200 / 128 (standard :/) ale to o niebo lepiej od starej Rivy :P Jeszcze zbieram na procka i ram ale i tak robi mi sie lepiej :) Boze po co ja to pisze i tak nikt nie bedzie tego czytal :P Poczatek przodu (jeszcze nie ma wszystkich chamferow): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2004 Autor Share Napisano 25 Październik 2004 Siatka (nie wiem czemu pokazuje ten box skoro nie jest zaznaczony objekt a chcialbym sie tego pozbyc): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Zaczeles pikny samochodzi ostatnio Sikham zaproponowal mi zebym go wymajstrowal :) jak znajde chwilke to go wydziubie :) pokico czekam na towje efekty pracy . tak na boku korzystaszz tych referek z Smcars czy masz moze pelne printy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 uu.. troszkę bubelków w siateczce, ale łatwe do załatania. zabiję cię, jak nie skończysz tego auta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2004 Autor Share Napisano 25 Październik 2004 Predator - masz racje auto jest super :) a co do printow to mam pelne ale wersji street a nie tuned, wzialem je z http://www.onnovanbraam.com Salvator - jakie bubelki ^^ - same kwadraty, w paru miejscach moze dziwnie wygladac ale chodzi o kat pod jakim jest to ukazane. dzieki pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 dzieki kome nieprzyuwazylem cholerka a zagladalem do tego dzialu z dobre dwa tygodnie temu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2004 Autor Share Napisano 25 Październik 2004 jedyny update na dzisiaj, dalej od jutra. pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Zaczalem robic (i raczej skoncze): A jak nie to w leb, wierze ze skonczysz, bo chetnie zobacze jakis finished work w koncu z samochodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 zabiję cię, jak nie skończysz tego auta ;] moge sie przylaczyc :)? wez skoncz cos wreszcie hehe, a nie tak skaczesz ;). Joke. Podoba mi sie :). Jakos mi chamfer nie chce wychodzic wogole ... :/. Keep workin'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 przod miodzio i jak mowia wyzej skoncz go:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 Musze przyznać że Mazda wygląda nieźle. Mam nadzieje że ją skończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Październik 2004 Autor Share Napisano 26 Październik 2004 skoncze skoncze :P malutki update, jest pare bledow ktore poprawie potem teraz ide sie jakos pouczyc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 cool!! super sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 No jest pare bledow, ale do poprawienia w pare sekund. Ucz sie ucz, bo nauka to potegi klucz :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 żeby wyłonczyć te linie trzeba nacisnąć "J". Samochodzik mi się bardzo podoba (póki co :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Październik 2004 Autor Share Napisano 26 Październik 2004 dzieki max :D update na dzisiaj, poprawki jutro :) prosze o komenty i wskazanie bledow pozdro! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 Ladnie, ladnie ale nie podobaja mi sie dwie rzeczy :P > na prawo od lampy i prawa strona nadkola :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 jak narazie idziesz dobrze troszke brakuje ci precyzji w utrzyaniu agresywnych lini w jednolitej formie :) . Zobaczymy jak to dalej sie potoczy powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 jeli to po uningu to wsadź jakiegoś hooda fajnego a tak pozatym autko cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Październik 2004 Autor Share Napisano 27 Październik 2004 maska zostanie, jak juz wspominalem przy focusie, nie lubie setek odstajacych badziewi i dziurek na nic ^^ kurde mam troche poprawek do zrobienia, ale nic mnie nie powstrzyma zeby skonczyc to auto :D pozdrawiam kome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Październik 2004 Autor Share Napisano 27 Październik 2004 dobry wieczor :D szykuje duzy update na wtorek, bo przez kilka dni bede bez neta ale za nie bede mial nic innego oprocz... WOLNEGO CZASU ^^ (jak ja kocham takie akcje) wiec zegnam sie z wami na pare dni i do napisania, trzymajcie ze mnie kciuki zebym nic w sietce nie popsol, dzisiaj nadalem grubosc karoserii w rowkach, i zalatalem bugi i jak narazie jest super, przod gotowy w 100%, niestety dzisiaj wam nie pokaze, czekajcie do wtorku ;) pozdrawiam wszystkich^^ kome :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 cieszymy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 jak zrobic takiego mshmootha? to jest robione w EP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 nie rozumiem? chcesz zeby render siatki tak wygladal czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 no jak robie meshsmootha to dzieli polygony a tutaj nie dodal polygonow tylko powyginał edge ze nie sa proste tylko krzywe i to wszystko jest takie mieciutkie - nie wiem jak zrobic takiego mshmootha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Chyba chodzi Ci o funkcje isoline display w mesh smooth... ale to i tak nic nie zmienia z samym mesh'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 prawie na samym dole w roletkach poly jest roleta nurbs subdivision, wlacz i ustaw na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ostatnio wogole nie mialem na nia checi ale cos porobilem a tutaj probny render z lakierem napewno bedzie zmieniony, mysle ze na dniach porobie wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 slabo wykadrowales ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ciul z kadrem noo :P prosze o jakies bardziej obiektywne komentarze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 dziwny taki matowy kolorek ale mi sie podoba :D moglby byc taki bardziej zywy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 lubie to autko. sam mialem je modelowac ale narazie blueprinty leza spokojnie na dysku:) a co do twojego modelu narazie jest calkiem dobrze chociaz daj nastepnym razem wiekszego zooma:) zeby mozna bylo wypatrzec ewentualne bledy. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Czekamy na wnętrzności i koła. Jest Super, tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 dalbys troche wiekszy obrazek i lepsza jakosc:) mi tam sie podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 z tej odległości dla mnie git :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Ja poprosze bez lakieru i z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 to jest brazilijski render i wiekszego nie bedzie bo mam rio, bez lakieru i duze bede robil w vrayu, zaraz dorzuce bo narazie macie jeszcze jeden z lakierkiem. jak oprauje jakis przyzwoity lakier w fałreju to dam duze rendery z lakierem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 bardzo mi się podoba, nie widze żadnych błędów :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 dzieki max takie posty motywuja ;) a tu proszony szary i z bliska ;) ps. tego buga nad swiatlem juz zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 no kome super ci to idze zadnych bugow:):) oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 O kurde - ale fajne :). Super Ci wychodzi ( jak dotad ;)). Keep workin' on it, m8 ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 koło światła widać małą nierównośc, ale nie licząc jej musze przyznać żę ładnie ci to wyszło i oby tak dalej ci szło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 dorobilem listwe i w miejscu kola nadalem grubosc karoserii. jak tylko cos widzicie to piszcie.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 dla odmiany wystrugalem sobie tarcze potem dojda klocki nie patrzcie na jakosc rendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 a tutaj bez materialu i tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 a to ma być nowe czy używane, bo jak używane to rdzy nie widze :-). Dobrze ci idzie musze przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 napisze szczeze ze podoba mi sie twoja robota :) choc zaczynasz multum prac to ten wozik idzie ci bardzo ladnie :) czekam na updaty kolejne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 good good daj saitke z bliska na przod:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 oto proszona siateczka przodu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 lol znalazlem blueprinty klocka hamulcowego brembo jak ktos potrzebuje (troche sobie podpatrze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi