groch Napisano 1 Grudzień 2016 Share Napisano 1 Grudzień 2016 Hej, chciałbym zapytać Was, co sądzicie o dodawaniu znaków wodnych do zadań rekrutacyjnych / próbnych. Przeszedłem parę testów, które po wysłaniu zadania pozostały bez żadnego odzewu pomimo zapewnienia, że otrzymam odpowiedź. Moim zdaniem dojrzały pracodawca powinienem zrozumieć umieszczenie znaku wodnego na mojej pracy, ale dla pewności wolę zapytać - czy to może być w jakiś sposób obraźliwe dla pracodawcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Grudzień 2016 Share Napisano 1 Grudzień 2016 Obraźliwy to jest brak odzewu pomimo zapewnień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 1 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2016 Obraźliwy to jest brak odzewu pomimo zapewnień ;) Heheh, no tak, dobrze powiedziane. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Grudzień 2016 Share Napisano 2 Grudzień 2016 Daj znak, może przynajmniej sprowokujesz odpowiedź że znak im przeszkadza ;) Myślę że żadna rzetelna firma się nie obrazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 2 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2016 Daj znak, może przynajmniej sprowokujesz odpowiedź że znak im przeszkadza ;) Myślę że żadna rzetelna firma się nie obrazi. Dzięki za odpowiedź Ania, miło że tak świetna artystka się udzieliła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 2 Grudzień 2016 Share Napisano 2 Grudzień 2016 Nie pracuje freelance ani pracy nie szukam (narazie) ale zawsze umieszczalbym znak wodny na probnym zleceniu (probne zlecenie samo w sobie jest dla mnie czyms bardzo podejrzanym - portfolio nie wystarczy?). Nawet jesli robilbym dla kogos zlecenie za ktore mam otrzymac wynagrodzenie to dopoki to wynagrodzenie nie jest na moim koncie na kazdy render pakowalbym znak wodny. Dopiero po kilku zleceniach i po nabraniu odrobiny zaufania do zleceniodawcy bym ze znakiem wodnym odpuscil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Grudzień 2016 Share Napisano 2 Grudzień 2016 portfolio nie wystarczy nie, szczegolnie jak ktos wrzuca malo komercyjne rzeczy. Od jakosci bbywa wazniejsze jak sie z taka osoba pracuje, a tego nie da sie okreslic ogladajac portfolio. Ale zgadzam sie, ze nikomu nie bedzie przeszkadzal znak wodny na tescie. Mam znajomego, ktory wysylal zaszyfrowane dane i przesylal klucz po wplynieciu przelewu. Delikatnie mowiac, nie zostal rekinem branzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi