Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak by ktoś nie zauważył to jest czołg (nie ma kół i nic tym podobnego bo lewituje) piszcie komenty chociaż jak znam życie i tak wam sie nie spodoba.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

qrde przez tego glowa nic nie widze ;|

lypa ;) ale zamiast dawac to do galerii mogles dodac do wipa ...

podoba mi sie jedynie ujecie nr. 3

Napisano

Ja tam nie będę się czepiał techniki, za to sam pomysł - bomba!. Tylko jak taki czołg zamaskować w terenie?

Napisano
  • Autor

Marcin- ciesze sie że wogóle ci sie cokolwiek w tym podoba :) a przez glowa nic nie widzisz (pewnie chodzi ci o ostatni obrazek) bo tam nic więcej nie ma oprócz tego co widać

Shogun- co do zamaskowania w terenie to narazie sie z tym nie bawiłem pozatym gdybym to zrobił to mielibyście conajmniej dwa razy tyle powodów żeby sie do czegoś uczepić :)

Napisano

Jakbyś go dobrze zamaskował, to nie bylibyśmy w stanie znaleźć podstaw do jakiegokolwiek czepiania:)

Napisano

Mi to bardziej wygląda na jakiś mały element czołgu. Jakieś działko czy coś takiego.

Napisano
  • Autor

wololo- każdy widzi to co chce ujżeć

Napisano

postnuklearny odkurzacz ale fajny moze byc jak troszke nad nim popracujesz do WIPa bym proponowal :)

Napisano

Mi sie tam podoba jak on sie swieci sam z teksturkami i efektami sobie nic nie radze ale mysle ze jak na poczatek to dobre pracki chyba :)

Napisano

Sam czołg nawet, nawet ale otoczenie i ujęcia rujnują sprawę, z tym glowem to trochę przesadziłeś. Chętnie zobaczył bym to w ruchu żeby można było dobrze odebrać wrażenie lewitacji. Co do samego modelu to można by dorobić więcej detali i nad materiałami trochę posiedzieć.

Napisano
  • Autor

to pierwsza moja pracka która się komuś podoba :) fajnie ale spodziewałem sie że będziedzie mieli coś do otoczenia ale nie zabardzo mi wychodzi robienie wnętrz.

pozdro

Napisano

a mi nie podoba sie ta żaluzja za czołgiem - taka jakas pokrzywiona przez lumbago ;)

noo trzeba ćwiczyć. cały czas.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.