Napisano 28 Październik 200420 l jak by ktoś nie zauważył to jest czołg (nie ma kół i nic tym podobnego bo lewituje) piszcie komenty chociaż jak znam życie i tak wam sie nie spodoba.
Napisano 28 Październik 200420 l dobrze znasz życie ;p Kiepskie teksturki (standartowe :/ ), oświetlenie, mapowanie czołgu.
Napisano 28 Październik 200420 l qrde przez tego glowa nic nie widze ;| lypa ;) ale zamiast dawac to do galerii mogles dodac do wipa ... podoba mi sie jedynie ujecie nr. 3
Napisano 28 Październik 200420 l Ja tam nie będę się czepiał techniki, za to sam pomysł - bomba!. Tylko jak taki czołg zamaskować w terenie?
Napisano 28 Październik 200420 l Autor Marcin- ciesze sie że wogóle ci sie cokolwiek w tym podoba :) a przez glowa nic nie widzisz (pewnie chodzi ci o ostatni obrazek) bo tam nic więcej nie ma oprócz tego co widać Shogun- co do zamaskowania w terenie to narazie sie z tym nie bawiłem pozatym gdybym to zrobił to mielibyście conajmniej dwa razy tyle powodów żeby sie do czegoś uczepić :)
Napisano 28 Październik 200420 l Jakbyś go dobrze zamaskował, to nie bylibyśmy w stanie znaleźć podstaw do jakiegokolwiek czepiania:)
Napisano 28 Październik 200420 l Mi to bardziej wygląda na jakiś mały element czołgu. Jakieś działko czy coś takiego.
Napisano 28 Październik 200420 l postnuklearny odkurzacz ale fajny moze byc jak troszke nad nim popracujesz do WIPa bym proponowal :)
Napisano 28 Październik 200420 l Mi sie tam podoba jak on sie swieci sam z teksturkami i efektami sobie nic nie radze ale mysle ze jak na poczatek to dobre pracki chyba :)
Napisano 28 Październik 200420 l Sam czołg nawet, nawet ale otoczenie i ujęcia rujnują sprawę, z tym glowem to trochę przesadziłeś. Chętnie zobaczył bym to w ruchu żeby można było dobrze odebrać wrażenie lewitacji. Co do samego modelu to można by dorobić więcej detali i nad materiałami trochę posiedzieć.
Napisano 28 Październik 200420 l uu nie za ciekawe te otoczenie i oswietlenie , sam czolg moze byc :P
Napisano 28 Październik 200420 l Autor to pierwsza moja pracka która się komuś podoba :) fajnie ale spodziewałem sie że będziedzie mieli coś do otoczenia ale nie zabardzo mi wychodzi robienie wnętrz. pozdro
Napisano 28 Październik 200420 l a mi nie podoba sie ta żaluzja za czołgiem - taka jakas pokrzywiona przez lumbago ;) noo trzeba ćwiczyć. cały czas.