Ufol Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 jak by ktoś nie zauważył to jest czołg (nie ma kół i nic tym podobnego bo lewituje) piszcie komenty chociaż jak znam życie i tak wam sie nie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 dobrze znasz życie ;p Kiepskie teksturki (standartowe :/ ), oświetlenie, mapowanie czołgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 qrde przez tego glowa nic nie widze ;| lypa ;) ale zamiast dawac to do galerii mogles dodac do wipa ... podoba mi sie jedynie ujecie nr. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Ja tam nie będę się czepiał techniki, za to sam pomysł - bomba!. Tylko jak taki czołg zamaskować w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 28 Październik 2004 Autor Share Napisano 28 Październik 2004 Marcin- ciesze sie że wogóle ci sie cokolwiek w tym podoba :) a przez glowa nic nie widzisz (pewnie chodzi ci o ostatni obrazek) bo tam nic więcej nie ma oprócz tego co widać Shogun- co do zamaskowania w terenie to narazie sie z tym nie bawiłem pozatym gdybym to zrobił to mielibyście conajmniej dwa razy tyle powodów żeby sie do czegoś uczepić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Jakbyś go dobrze zamaskował, to nie bylibyśmy w stanie znaleźć podstaw do jakiegokolwiek czepiania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wololo Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Mi to bardziej wygląda na jakiś mały element czołgu. Jakieś działko czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 28 Październik 2004 Autor Share Napisano 28 Październik 2004 wololo- każdy widzi to co chce ujżeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RObWRiter Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 postnuklearny odkurzacz ale fajny moze byc jak troszke nad nim popracujesz do WIPa bym proponowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Mi sie tam podoba jak on sie swieci sam z teksturkami i efektami sobie nic nie radze ale mysle ze jak na poczatek to dobre pracki chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Sam czołg nawet, nawet ale otoczenie i ujęcia rujnują sprawę, z tym glowem to trochę przesadziłeś. Chętnie zobaczył bym to w ruchu żeby można było dobrze odebrać wrażenie lewitacji. Co do samego modelu to można by dorobić więcej detali i nad materiałami trochę posiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 uu nie za ciekawe te otoczenie i oswietlenie , sam czolg moze byc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 28 Październik 2004 Autor Share Napisano 28 Październik 2004 to pierwsza moja pracka która się komuś podoba :) fajnie ale spodziewałem sie że będziedzie mieli coś do otoczenia ale nie zabardzo mi wychodzi robienie wnętrz. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 a mi nie podoba sie ta żaluzja za czołgiem - taka jakas pokrzywiona przez lumbago ;) noo trzeba ćwiczyć. cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi