boba Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 1. _ technika - 3ds viz +vray, bez postprodukcji _ zamieszczam tu a nie w galerii 3d, bo pozostale beda strikte 2d, a nie chce robic kilku watkow...
buczer Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 to na "poptarz w chmury zostaw mury" ? ;) mam wolny net i na poczatku było fajnie nawet bardzo...a na koncu juz mniej ;)
boba Napisano 28 Październik 2004 Autor Napisano 28 Październik 2004 2. ...trochę banalnie, prostacko... cóż
Gość User190 Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Wykonanie jest ładne, ale probleme tych plakatów jest to, że nie mają tego czegoś.. tj. nie skupiasz naszej uwagi na konkretnym punkcie, tylko rozpraszasz po całości... Z tego, co wiem tak plakat przejdzie bez większego echa, bo naszemu mózgowi ciężko jest zapamiętać "całość", o wiele łatwiej byłoby zapamietać "szczegół", a na przedstawionych nie ma takowe, który przyciągnąłby uwagę.. :(
buczer Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 eeetam m@ti ;) tylko odwrociłem to co mi sie podoba ;)
boba Napisano 28 Październik 2004 Autor Napisano 28 Październik 2004 ;) dzieki peter.... na początku tez myslalem zeby sama ta gmatwanine zrobic, ale wtedy to mam taka bardzo pesymistyczna wersja... chcialem zeby nie kojarzylo sie wylacznie negatywnie to cybermiasto, i moze sie juz tak jednoznacznie nie kojarzy, za to jest przegadane pewnie... i taka wersja ;)
Vorek Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Pierwsza wersja moim zdaniem lepsza aczkolwiek brakuje mi tu głębi, zgodzę się z M@tim, oko nie ma gdzie się zaczepić, cień tej postaci powinien leżeć chyba bardziej "na podłożu" jeśli rozumiesz o co mi chodzi. Sam pomysł zrobienia logotypu miasta jest fajny tylko wystrzelił bym jeszcze ze 2 wieżowce bardziej w górę. Pozdrawiam
Phantom Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 dobrze widze tam na tym ludkiem napis?? Macho?? boba powzoruj sie i dodaj cos do tego co zrobil peter w greyu troche wyzej...bo nawet ciekawie wyglada...nawet dla kontrastu mozna by jakas colorowa popierdolke dodac ;) pozdrawiam...
buczer Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 2 ładne plakaty (chyba w temacie): A Better Life ? (cos dla Marcina ;) FLATLINE
boba Napisano 29 Październik 2004 Autor Napisano 29 Październik 2004 @peter muller to na "poptarz w chmury zostaw mury" ? ;)" hehe nie wiedzialem o co Ci chodzi , az zobaczylem dzis rano plakat ;) o tym... w sumie to na upartego mozna by pod to to podciagnac hehe...
boba Napisano 29 Październik 2004 Autor Napisano 29 Październik 2004 3. pomysl tez nie za świeży, takie tam pi*oko... ten sam temat co "2."
boba Napisano 30 Październik 2004 Autor Napisano 30 Październik 2004 4. tym razem zdjęcie mojej pachy ;)
boba Napisano 30 Październik 2004 Autor Napisano 30 Październik 2004 5. ponoć motyw z "mechanicznej pomaranczy", sam nie wiem musze dopoero zobaczyc ;)
boba Napisano 31 Październik 2004 Autor Napisano 31 Październik 2004 6. narobiłem sie troche przy tym, a efekt troche jka kupa wyszedl... jka to mowia.."bywa" motyw trszku zaczerpniety z intra do civilization3 ;) 7. ...a to juz "oczyszczona forma 6. (szóstki)... ps. dzieki za komentarze... naprawde ciesze sie ze piszecie co mozna by jeszcze poprawic, albo co w ogole zmienic ;) szczerze powiedziewszy nie spodziewałem sie aż tak duzego odzewu pozdrwaiam, miki(boba)
little-ninja Napisano 31 Październik 2004 Napisano 31 Październik 2004 ost siem mniem podoba nie jest tak nawalone jak poprzednie poz
SansSerif Napisano 31 Październik 2004 Napisano 31 Październik 2004 plakat nr 2 zdecydowanie najlepszy :>
mCh Napisano 31 Październik 2004 Napisano 31 Październik 2004 ostatnie - tak, reszta nie i to zdecydowanie :)
boba Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 8. eh ta typografia ;) szkoda ze panienki sam nie zrobilem, wzięta z pliku "*.txt" i "podrasowana"
boba Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 9. ...byc moze to juz ostatni updejt, kto wie... pozdrawiam, miki (boba)
Rekomendowane odpowiedzi