Napisano 28 Październik 200420 l 1. _ technika - 3ds viz +vray, bez postprodukcji _ zamieszczam tu a nie w galerii 3d, bo pozostale beda strikte 2d, a nie chce robic kilku watkow...
Napisano 28 Październik 200420 l to na "poptarz w chmury zostaw mury" ? ;) mam wolny net i na poczatku było fajnie nawet bardzo...a na koncu juz mniej ;)
Napisano 28 Październik 200420 l Wykonanie jest ładne, ale probleme tych plakatów jest to, że nie mają tego czegoś.. tj. nie skupiasz naszej uwagi na konkretnym punkcie, tylko rozpraszasz po całości... Z tego, co wiem tak plakat przejdzie bez większego echa, bo naszemu mózgowi ciężko jest zapamiętać "całość", o wiele łatwiej byłoby zapamietać "szczegół", a na przedstawionych nie ma takowe, który przyciągnąłby uwagę.. :(
Napisano 28 Październik 200420 l Autor ;) dzieki peter.... na początku tez myslalem zeby sama ta gmatwanine zrobic, ale wtedy to mam taka bardzo pesymistyczna wersja... chcialem zeby nie kojarzylo sie wylacznie negatywnie to cybermiasto, i moze sie juz tak jednoznacznie nie kojarzy, za to jest przegadane pewnie... i taka wersja ;)
Napisano 28 Październik 200420 l Pierwsza wersja moim zdaniem lepsza aczkolwiek brakuje mi tu głębi, zgodzę się z M@tim, oko nie ma gdzie się zaczepić, cień tej postaci powinien leżeć chyba bardziej "na podłożu" jeśli rozumiesz o co mi chodzi. Sam pomysł zrobienia logotypu miasta jest fajny tylko wystrzelił bym jeszcze ze 2 wieżowce bardziej w górę. Pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200420 l dobrze widze tam na tym ludkiem napis?? Macho?? boba powzoruj sie i dodaj cos do tego co zrobil peter w greyu troche wyzej...bo nawet ciekawie wyglada...nawet dla kontrastu mozna by jakas colorowa popierdolke dodac ;) pozdrawiam...
Napisano 28 Październik 200420 l 2 ładne plakaty (chyba w temacie): A Better Life ? (cos dla Marcina ;) FLATLINE
Napisano 29 Październik 200420 l Autor @peter muller to na "poptarz w chmury zostaw mury" ? ;)" hehe nie wiedzialem o co Ci chodzi , az zobaczylem dzis rano plakat ;) o tym... w sumie to na upartego mozna by pod to to podciagnac hehe...
Napisano 29 Październik 200420 l Autor 3. pomysl tez nie za świeży, takie tam pi*oko... ten sam temat co "2."
Napisano 30 Październik 200420 l Autor 5. ponoć motyw z "mechanicznej pomaranczy", sam nie wiem musze dopoero zobaczyc ;)
Napisano 31 Październik 200420 l Autor 6. narobiłem sie troche przy tym, a efekt troche jka kupa wyszedl... jka to mowia.."bywa" motyw trszku zaczerpniety z intra do civilization3 ;) 7. ...a to juz "oczyszczona forma 6. (szóstki)... ps. dzieki za komentarze... naprawde ciesze sie ze piszecie co mozna by jeszcze poprawic, albo co w ogole zmienic ;) szczerze powiedziewszy nie spodziewałem sie aż tak duzego odzewu pozdrwaiam, miki(boba)
Napisano 2 Listopad 200420 l Autor 8. eh ta typografia ;) szkoda ze panienki sam nie zrobilem, wzięta z pliku "*.txt" i "podrasowana"
Napisano 2 Listopad 200420 l Autor 9. ...byc moze to juz ostatni updejt, kto wie... pozdrawiam, miki (boba)