Napisano 9 Kwiecień 20178 l Model 3d (blender) podmalowany mocno w paintstorm studio. Do tego wrzucam jak wyglądała naga baza.
Napisano 11 Kwiecień 20178 l Model wygląda git tylko myślę, że przydały by się żywsze kolory i lepsze materiały. Za szybko opuściłeś blednera pod tym względem. Dziwnie też wygląda połączenie nóg z korpusem. Jak to jest zrobione? Przydał by się jakiś widok z boku.
Napisano 21 Kwiecień 20178 l Autor Michalo - masz bystre oko. Nikt inny tego nie zauważył :) Co do modelu to jest trochę niedopracowany - w ujęciu z boku widać by było że nie ma dobrze wycentrowanego środka ciężkości.
Napisano 21 Kwiecień 20178 l Zauważył ,ale za bardzo nie ma co oceniać wygląda jakby niedokończony Wip aaa ten po prawej to skończony xD... Duzo podmalowane. W sumie spoko ale wciąż noise i nieskończony ;).
Napisano 14 Październik 20177 l Autor Potestowałem decal machine w blenderze i dokończyłem przy okazji stary model. Addon jest spoko, ale przy bardziej skomplikowanej geometrii często daje błędne (albo wcale) linie cięcia paneli.