Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich w moim nowym wątku. Postanowiłem się zająć organiką jako że to nie jest moja najlepszą stroną. Bende starał się przez najbliższy czas wykonywać prace, włąśnie tego typu. Dzisiaj bawiłem się w robienie głowy i oto efekty. Później dam siatkę :).

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W sumie nieźle. Jednak broda coś mi nie pasuje(widok z przodu). Zobaczymy jak będzie dalej. Czekam na siatkę.

Napisano
  • Autor

Mam duży problem, konkretnie ten problem się nazywa nos. Zna ktoś jakiegoś tutoriala gdzie zostało by to bardziej poruszone?. Albo czy ktoś mógłby mi przesłać plik maxa z swoją zrobioną głową gdzie byłby nos :). Please pomóżcie.

Napisano
  • Autor

Dzięki klicek za pliczki :). Napewno mi się przydadzą ale gdyb bende robił główkę na polymodeling, a ta jest robiona z plane :). to chyba się nazywa face.... jakoś tak. :).

Napisano
  • Autor

Miałem mały przestój , z powodów szkoły itp. itd. Poniżej efekt mojej pracy. Nad głową, jeszcze jest dużo do zrobienia ale już troszkę jest :).

Napisano

nos i oczy, a szczegolnie nos jest ochydny, jak u doroslego faceta :) i dotego po operacji plastycznej, popraw go moze:)

a oczy jakies takie hmm, tj okolice oczow, oczodoly, tak to sie nazywa? troche dziewne :) ale ogolnie niezle ci idzie, napewno lepiej niz mi z organikami;|

Napisano

za duze dziurki w nosie ;)

jak na pierwsza organike to niezle ;) mnie jakos wogole nie ciagnie do tego... ale powodzenia!

pozdro

Napisano
  • Autor

Postanowiłem się zmierzyć z boxmodelingiem jeśli chodzi o organikę, mam nadzieje że jakoś to wyjdzie, chociaż zaczełem już robić i widzę że modelowanie z plane daje większe możliwości, ale póki co są to argumenty jeszcze nie do końca pewne, jeszcze dzisiaj update, i sami ocenicie która metoda mi lepiej wychodzi, dozobaczenia za jakiąś godzinkę lub dwie :).

Napisano
  • Autor

Niestety z dzisiejszego updatu nici :/. Będzie jutro bo dzisiaj jeszcze nie ma co pokazywać.