Napisano 5 Maj 20177 l Cinematic do Inner Chains jest pierwszą tego typu produkcją w Studiu Orka. Tutaj powstał koncept animacji, jej scenariusz, aż po finalny obraz. Sama produkcja, po zaakceptowaniu storyboardu zajęła dwa i pół miesiąca. Pełna treść: Cinematic do Inner Chains - Studio Orka
Napisano 5 Maj 20177 l Nalezy pogratulowac ukonczenia. Jednak widac dosyc spora roznice jakosci od tego co pokazuje inne nasze dobro narodowe PI. Trzeba trzymac kciuki zeby ich skill szedl w gore.
Napisano 5 Maj 20177 l Na plus: - Design - Klimat - Scenariusz Na minus: - Polski lektor, czytający po angielsku - Słaba ścieżka audio - Niektóre sceny bardzo mocno odstają, tak jakby były robione przez zupełnie inne studio. - Szczegolnie źle wyglądają oczy postaci.
Napisano 5 Maj 20177 l Jak na pierwszą taką robotę podobało mi się. Czasem robiło wrażenie jak cinematic z przed kilku lat ale miało to urok. Pierwsze koty za płoty ;) Mi akurat lektor ptrzypasował. Czułem, że coś nie jest 100% inglisz spiken ale nie byłęm tego pewien do ukazania nazwiska lektora. Gra na europę to lektor jest bardzo ok.
Napisano 5 Maj 20177 l wizualnie ładne, całość niestety pogrąża kiepska animacja z mocapu. tylko wyczyszczona aby nic nie skakało, drżało oraz za mocno nie przenikało przez siebie.
Napisano 5 Maj 20177 l pare backgroundow naprawde swietnych, ale ogolnie slabawo, postacie i animacja postaci kuleje po calosci, mimo wszystko gratulacje, kawal roboty!
Napisano 5 Maj 20177 l ...bardzo się cieszę, że tyle osób zarobiło przy tym na godne życie.... a tak przy okazji jest to próbka pewnej rzeczywistości CG.... poczułem się całkiem nieźle....!!!...:)