Artur Marcol Napisano 2 Czerwiec 2017 Napisano 2 Czerwiec 2017 (edytowane) ............. Edytowane 12 Czerwiec 2017 przez Artur Marcol
michalo Napisano 2 Czerwiec 2017 Napisano 2 Czerwiec 2017 Haha to był dobre ;) Fajna transformacja na tych zdjęciach ;) Jego miny też wspaniałe - mioodziooo. Coraz to lepiej.
osael Napisano 2 Czerwiec 2017 Napisano 2 Czerwiec 2017 Jak zawsze mega robota! Fajnie już wypracowany charakter, bardzo przyjemnie się to ogląda! Dawajcie wszystkie materiały jakie macie! :-) Edit: A no i oczywiście pchamy na fronta!
Kroopson Napisano 5 Czerwiec 2017 Napisano 5 Czerwiec 2017 Pokazał mnie to szwagier kompletnie nie związany z 3d. Byłem dumny mogąc powiedzieć mu "wiem kto to robił" :) Kawał fajnej animacji.
Artur Marcol Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Napisano 6 Czerwiec 2017 (edytowane) ................. Edytowane 12 Czerwiec 2017 przez Artur Marcol
michalo Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 Ale super :) Świetny rig - to teżtwoja robota?
blinq Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 Świetna robota! Musicie to sprzedać Netflixowi ;) I dzięki za making ofa. Zawsze miło pooglądać
osael Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 Świetne Artur! Masz ciekawy sposób na overlapy. A co do grease pencil to wow, że ktoś tego używa! Jest mocno ograniczony. Dopiero wtyczka Blue Pencil od Zurbrigga jakoś to stawia na nogi. Może przyda Ci się też bhGhost? Zawsze to zaoszczędzi trochę czasu :-)
michalo Napisano 7 Czerwiec 2017 Napisano 7 Czerwiec 2017 Oj nie , nie wiem nawet gdzie sa w maji kosci. Rig jest dzielem Krzysztofa Jedrzejka. Jedynie wedlug moich preferencji, czyli zeby wszystko ruszalo sie i skalowalo w kazda mozliwa strone i bez blokad :) No to super, czyli 100% profecha. Myślałem, że te notatki na ekranie to ci jakiś zwierzchnik rysował ;)
Rekomendowane odpowiedzi