Napisano 14 Czerwiec 20177 l Cześć Zamieszczam projekt który ostatnio zrobiłem w wolnym czasie którego ostatnio niestety coraz mniej. Mam nadzieje, że się spodoba. Wszystkie komentarze mile widziane. 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) override Pozdrawiam, Rafał
Napisano 14 Czerwiec 20177 l Cóż można napisać - podoba mi się! Mega podoba mi się niebo, wyszło bardzo naturalnie! Możesz powiedzieć z ciekawości czym renderowane? Świeciłeś HDRką? Światło i cienie wyszły bardzo naturalnie.
Napisano 14 Czerwiec 20177 l Masz talent. Wspanialy warsztat. Jesli dobrze pamietam to w coronie experymetowales, wiec to tez corona? Tak czy siak, bardzo mi sie podoba. Jednyna wada tych obrazkow to mala rozdzielczosc :)
Napisano 14 Czerwiec 20177 l Autor Dzięki za komentarze. Tym razem vray, świecone wszędzie tylko HDRI od PG. Pozdrawiam
Napisano 17 Czerwiec 20177 l Autor Od zawsze używam Multiscattera, jakoś do Foresta nigdy sie nie przekonałem.
Napisano 4 Lipiec 20177 l czy to nie te drzewa przypadkiem? http://maxtree.org.s3.amazonaws.com/maxtree-products/Maxtree_Plant_Models/MT_Plant_Models_Vol5/MT_PM_V5.pdf