WWWoj Napisano 14 Czerwiec 2017 Napisano 14 Czerwiec 2017 (edytowane) Wziąłem jeden thnx ;) Edytowane 14 Czerwiec 2017 przez WWWoj
Pawelkos Napisano 15 Czerwiec 2017 Napisano 15 Czerwiec 2017 Kupione, z since-fiction lubie tylko filmy, literatury i komiksy juz nie bardzo, albo bardzo mi sie spodobaly rysunki to wzialem :)
olaf Napisano 22 Luty 2018 Napisano 22 Luty 2018 ej ale fajne. Mozna to jeszcze jakoś dostać? Planujecie kolejne komiksy?
Thx Napisano 23 Luty 2018 Autor Napisano 23 Luty 2018 to wersja na smatfona:), darmówka. Odpowiadając chłopakom: Kurcze mnie zostało parę rodzinnych egzemplarzy, wszystkich było 250 sztuk. Nie wiem ile Pawłowi zostało(mam wrażenie jakby chciał resztę ukryć przed światem:) ). Tu jest link, gdzie można zobaczyć resztę komiksów: Kota w Butach i Misję, nie wrzucam chwilowo "swoich kompresji, ponieważ nie rozumiem "Pawła kompresji"- jakieś takie małe i nic nie widzę:)link do pozostałych dwóch komiksów:http://www.projektorkielce.pl/
olaf Napisano 23 Luty 2018 Napisano 23 Luty 2018 Dzięki za odpowiedź. Macie jakas liste mailingową przy następnej premierze?
Rekomendowane odpowiedzi