Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej,

ta animacja pojawiła się już w wątku: http://max3d.pl/forum/threads/103143-LoopdeLoop-czyli-cykliczne-animacyjne-wyzwanie

ale jako, że spotkała się (chyba) z pozytywnym odbiorem, postanowiłem stworzyć jej osobny wątek, ale żeby nie było to tylko przeklejenie tego samego, przygotowałem też making of z kilku etapów animacji i koncepty kucharek i kuchni (autorstwa Cat),

jeśli jednak ktoś uzna, że nie powinno to mieć osobnego wątku, to proszę o usunięcie tego

koncepty:

kucharki_koncept1.jpg

kucharki_koncep2.jpg

cat-kaczmarek-kuchnia-prev.jpg

[więcej konceptów tu]

making of:

i jeszcze finalna wersja dla tych co nie widzieli:

[video=youtube;F-PMJe2-PwY]

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Świetne! Czy Sylvain Chomet był inspiracją? Bo bardzo go tu widać, jeżeli tak było to gratuluję dobrego gustu :)

Napisano

Świetne! Czy Sylvain Chomet był inspiracją? Bo bardzo go tu widać, jeżeli tak było to gratuluję dobrego gustu :)

Napisano

Jeszcze raz - barzo smaczne. Wszysko - kreseczka, kolorki, humor - top row.

A making of - zawsze fajnie podejrzeć jak to wygląda od kuchni.

Napisano
  • Autor

@walmord- tak, Sylvain Chomet ewidentnie był inspiracją, zwłaszcza "Starsza pani i gołębie"

@michalo- dzięki, sam zawsze próbuję znaleźć w internetach różnego rodzaju making ofy, więc postanowiłem w końcu też od siebie coś upublicznić

Napisano
  • Autor

WWWoj- "Starsza pani i gołebie sa dla mnie świetne", "Trio z Belleville" widziałem później i historia jest świetna, koncepty postaci rewelacyjne, jedynie co to mi osobiście przeszkadzało połączenie z elementami 3d, pamiętam, że były tam chyba mapowane ujęcia, ale najbardziej rzuciła mi się symulacja wody, rozumiem, ze sa nowe techniki i trzeba ich próbować, ale jakos przy tradycyjnej animacji 2d, jakoś mi się to gryzło ze sobą