Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 no moze byc:)..poza tymi wygieciami u gory..ale to takie ale:).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 he SiD uczysz sie widze pilnie i pracujesz-[piwo]powodzenia ale ksztalt tego lebka jest troche \"gruszkowaty\"...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Nie wiem czy dobrze mi to wszytsko wychodiz juz sie powoli wkurzam ze zaczynam to paprac , i to mnie irytuje cosraz bardziej nawet nie wiecie jak wrrrr Dobra to mały update : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 sid spoko dasz rede jest oki[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thergo Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 No modelik glowy niezly, jeszcze jak zrobisz do tego tak niezla teksturke jak model to bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 sid to tyś to wymodelował? :o nio ja nie wiedziałem że z ciebie taki talent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 wow SCORPI dzienkas , hehe otucha jak maszenie no odbra moze jeszcze to wcisne ale wiem ze sa tu dwa błędy Mianowicie : -Po lewej ten mózg mnie wkurza chyba roskroje mu pół głowy z lewej strony - Oczy hmm chyba dam mu je calutkie czarne i dam wiecej swiateł moze to cos pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 [piwo]moze dez bys zrobil czarny chumor- bon na wesolego wyglada[spox] [Edited on 12-4-2003 by Tomek Kosiorek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 coraz lepiej eddie wyglada mi sie podoba !! super SiD trzymaj tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 no własnie te oczka nie to nie tak mają wygladac albo będa całe na biało albo na czarno albo na nie wiem moze jakies swietliste zrobie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 czerwony glow effect SiD bedzie super propozycja tylko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 to i ja cos Ci podsune-moze Volume Light z oczu....takie wiesz smugi co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Niom i MeG ma dobry pomytsl i Tomek ma tez dobry ciezko mi bedzie , myslałem zeby zrobic mu oczy zielone talie seledynowe lekko przeżroczyste i delikane omi wstawic takie wkazde oko do omi dołozyc Lens efekt ale zmniejszyc wszystkie aspkety na minimóm tak zeby lekko siweciły mu galki hehe , hmm albo... no walsnie albo ciom moze takie czerwone gały mu wstawic i pod kolor swiatlo albo białe oczy zrobic texture sek w tmy ze musiałbym jeszcze zyłki odtysowac do tej textury , takie małe kurd enie iwem teraz szuka textór Moze znacie strone z dusza iloscią textur co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 ja mam pare demonicznych oczek moge ci wyslac jak chcesz tylko daj maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Originally posted by MeG ja mam pare demonicznych oczek moge ci wyslac jak chcesz tylko daj maila :) hehe nic nie mówie ale u góry jest znacznik ale spoko [email protected] bede wdzieczny :) a jak mas zjakies texturki ciałą to tez bedzie cudownie :) Boosiak w podzienkowaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Chcialem powiedziec (napisac) ze pracka sie rozwija i to w dobrym kierunku! Naprawde jest niezle... jedyne zastrzezenie to wlasnie te oczy -> sorki za porownanie ale na pierwszy rzut oka skojarzyly mi sie z oczami Pokemona ;) Ale mam nadzieje ze je niedlugo zmienisz... Czekam na kolejne updaty. Ps. Zeby nie bylo niedomowien -> nie ogladam, nie interesuje sie, nie zbieram zadnych Pokemonow! A nawet jestem ich biernym przeciwnikiem! ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Qrcze Sid zaskakujesz mnie z każdym updatem :D Te kurze stopki przy oczach i zmarszczki na czole dodają umarlakowi realizmu. Świetna robota ! Tylko te źrenice trochę mangowe :) Proponowałbym je zmniejszyć (im mniejsze tym lepsze:) Oby tak dalej [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Dzienkas za podpowiedzi Co do pokomonów i innych mangowych bajek a takze całej reszty animowanych poprawiczy nastroju i humoru , to nie miałem nigdy nic przeciwko temu , ani nie byłem zabrdzo za ani nie jestem przeciw i chyba nigdy nie bede , Co do mojego kolegi zmarłego hmm to powiem wam szczerze ze zmieniam sobie goscia w domku hehe powarznie , oczy dam mu jednoliote mozliwie jak moge , albo całe czerwone albo czarne , nie wiem moze ejszcze jakis dodam efect , Prosze was tylko o jedno potrzebuje textury wiec jak mozecie to wyslijcie mi jakies na mailika bede wdzieczny [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 no SID świetna robota:)!! Edi wpadł w dobre ręce jak widzę:D[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Oczywiscie ja tez lubie obejzec dobre anime... Nie mam nic przeciwko \"poprawiaczom humoru\" , ale akurat Pokemonow nie trawie.. moze to juz nie moj poziom? Niewazne... skupmy sie na Rip Manie, bo naprawde dobrze wychodzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 witam, no Sid..tylko gratulowac tak wielkiego postepu wmodelowaniu \\::)))) co do stronek to moze te Ci sie przdyadza... -http://www.imageafter.com/textures.php -http://www.mayang.com/textures/index.htm -http://www.vocanson.com/tm/D/D1_textures_num/d1_menu.htm pozdro [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Dzienkas panowie , oczywiscie textury to etap ostatni i .... no wałsnie potem ciało bede robic hehe zobaczymy jak to mi wyjdzie hehe jestem ciekaw jak to sie udac moze hmmm , napewno nie bedzie zle a teraz mam dla was widok z 3 perspektyw oto i one : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 a to druga perspektywa hmm nie wiem zabrdzo co je rózni ale mozecie skomentowac bede rad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 A ten jest 3 , hmm ten ma swiatło chyba hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Co do twarzy na wszytskich 3 jest taka sama , zmieniłem tylko widok kamery , 2 ostatnie są w messhowane ale tlyko raz a 1 jest meshowany 2 razy dlatego jest taki gładki , jaki najbardziej wam sie podoba ? czekam na komentarze i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 fajnie:))...najbardziej podoba mni sie ten 1 render z 2 mesh smohtem..bo pozniejesse so troche za kanciate :)...i poza tym to bysmogl dac np. modyfikator noise na ta twarz aby ja troche zdefromowac... pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 A to dobry pomysł o tmy nie pomyslałem hehe dzis sie wezme do roboty jak jakies propozycje macie jeszcze to wszytsko przyjmuje jak leci :D i rad jestem z waszej pomocy co do texturek to mam super stronke : http://textures.forrest.cz/ Bardzo was tam zapraszam porzadna knajpa i wsztko na talezu lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 :D:D:D ten mozg troszke popraw bo to rewelacyjny element haha+serio i twarz moze byc gladsza jak mowil Pablo- a zabki pewnie do najczystrzych nalezec nie beda????[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Oczywiscie ze tak uczynie render pojawi sie jutro z samego rana około 13:00 hehe to jzu nie rano ale spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Siemka. Jak zaczalem ogladac posty od poczatku to od razu mi na mysl przyszlo ze w ostatecznym renderze bedzie sie wychylal, albo wychodzi z tej krypty jakis truposz. Jak narazie ciekawa czaszka :D progrelm bedzie z oczyma, jakie w ogole maja byc i czy w ogole maja byc :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Masz racje nadal mam z oczami dylemat , sek w tym z enie wiem jaki kolor dac albo zorbie tak ze jednego oka go pozbawie i tyle bedzie hehe no nie ?? to chyba dobry pomysł hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Sam mysle zastosowac w swojej pracy bajerke z brakiem jednego oczka i pomyslek dla mnie absolutnie spoko:cool:[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 bardzo fajny edi, tylko cos z broda bym zrobił. Za wielka jak dlamnie. Ale to kwestia gustu oczywiście. Jakbym takiego na ulicy zobaczył tobym mu nie mówił ze ma za duza brodę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 co do textur to przez tomka ci wyslalam .. jak co znajde to ci wysle albo prze tomka wysle ok +pracka wyglada coraz lepiej !!! jestem z ciebie dumna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 ....no i jest 15:22- a renderke ni ma....[killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 fajnie wygląda, ale odnośnie języka, jest zbyt prosty, powinien być lekko urozmaicony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafix Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Fajne fajne .. podoba mi sie ... widze ze mamy podobne gusta co do trupizmu i trasznego wygladu, przerazajaca ta buzka .. i tak trzymaj w koncu to Living Death ... ::cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 bedzie niezle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Dzienkuje wszytskim za wypowiedz i ocene miło ze sie wam podoba , chwilowo puki niemam textur , znaczy sie mam ale nie w domku ,zaczołem powoli ciałko tworzyc ale boje sie ze nie zabrdzo mi wychodzi moze jaka ocena ciom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :) awitam pana- dosyc ogolne jeszcze....poczekam z ocena na bardziej dopracowana-rece szczegolnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no na raize to jestogolnie....chyba jest troche za dlugi ten brzuch oraz ta klataka jakos zdeformowana..jak mozesz to to popraw...i jescze troche za kanciate...ale mam andzieje ze to wszystko ulegnie zmianie :))) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 SPokojnie co to rąk to wiesz chwilowo śa mało waszne chodzi mi o klate i brzuszek jak cos , to reke bede robił ale troszku pózniej ( tobęda moje 1 rece ) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :)to troche\"popsuj\" symetrie(moze to zrobisz pozniej ale chce ci zwrocic na to uwage) i niech miesnie nie beda pod katem prostym do siebie[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no i next niewiem czy wam oto chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 No i dalej cos zrobiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no i jeszcze cos , piszcie co sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :)ta klatka ujdzie w porownaniu z brzuczem wg, mnie-widze, ze mozna od ciebie coraz wiecej wymagac wiec to robie a co![piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Jezeli jzu wymagasz przyjacielu to napisz czego , bo ja nie wiem co mam zmienic jak cos jest nie tak hehe dzienaks ze ejstes przy mnie ;lP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :Djesli chodzi o brzuszek-delikatne miesnie o obrys kanciaty-miocniej miesnie a obry zebrowy zlagodz iklatka zle przechodzi w pachy ale z nia jest w miare nie trzeba jeszcze reanimowac-chiba?[hmmm][rotfl] ps. nie gniwaj sie- widze po prostu, ze sie duzo nauczyles;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 hmmm za abrdzo to wsystko powyginane...kalta jest rroche plaska i zle ze schodzi do srodka..tzn jakos dziwny ma ksztalt...i ten brzuch moglbys trpoche bardziej zaokraglic... jescze duzo pracy przed Toba pozdro[piwo] ( sory za ostry komentarz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi