Napisano 2 Sierpień 20177 l mialem to wstawiac. Troche sie boje włączać Blendera, bo nie bardzo wiem już do czego on jest. Na pewno ostatnio viewport w softach przeszedl transformacje.
Napisano 3 Sierpień 20177 l Ja ostatnio na gamejamie robiłęm w nim modele i animacje, ale było miło :)
Napisano 3 Sierpień 20177 l Kroopson przesiadasz się z mayi na blendka czy używasz jako dodatek za niewielkie pieniądze? :) Jak Ci szło przechodzenie na blendera?
Napisano 4 Sierpień 20177 l Muszę zmienić zasady wstawiania newsów tutaj. Przydałby się jakiś opis o czym jest film.
Napisano 5 Sierpień 20177 l no to tez prawda, nie zawsze od razu wiadomo, btw, tutaj wiecej o eevee: https://evermotion.org/articles/show/10776/blender-eevee-first-impressions pozdr, P
Napisano 7 Sierpień 20177 l Kroopson przesiadasz się z mayi na blendka czy używasz jako dodatek za niewielkie pieniądze? :) Jak Ci szło przechodzenie na blendera? Blender to był mój pierwszy program 3d. Używam go od 17 lat, przez wiele lat jako podstawowe narzędzie ;) Śmiało mogę powiedzieć że: "I've been using Blender before it was cool" :)