plasti Napisano 15 Wrzesień 2017 Napisano 15 Wrzesień 2017 Witam, jako ze w zeszlym tygodniu odwiedzilem Wlochy, natknalem sie na sklep Ferrari i zachcialo mi sie renderu ktoregos z pojazdow Ferrari, padlo na Italie. Mam nadzieje ze przypadnie wam do gustu. Max, V-ray, Nuke, Photoshop C&C mile widziane
michalo Napisano 15 Wrzesień 2017 Napisano 15 Wrzesień 2017 Bardzo przyjemnie wygląda. Miło popatrzeć.
Maciek Jutrzenka Napisano 15 Wrzesień 2017 Napisano 15 Wrzesień 2017 bardzo ładny shader ino brakuje troche detalu ma ale z drugiej strony taki czysty Na zielono powinien według mnie być główny blink biały.. natomiast różowy to kierunek soft gradientu.
polka dot Napisano 16 Wrzesień 2017 Napisano 16 Wrzesień 2017 za jasno pod autem. cień wygląda, jakby samochód od spodu był pomalowany lakierem i odbija czerwony. powinno być tam znacznie ciemniej, wygląda jakby lewitował. materiały we wnętrzu kiepskie, wszystko wygląda jak z jednego, taniego plastiku. lakier wyszedł super, ale na szybie brakuje ostrego refleksu - teraz przypomina matowe pleksi. model też Twój?
Rekomendowane odpowiedzi