Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ta pracka leży już od jakiegos czasu na moim kompie,

a po co ma sie marnowac. Używalem oczywiscie 3ds max 5

Mile widziane jakies komentarze,

tylko nie bluzgajcie za mocno :)

willy.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobra, będę bluzgał umiarkowanie [w tle słychać dżwięk umiarkowanego bluzgu]. A tak na serio - fajne, na razie nie umiem się niczego czepnąć. No, może ewentualnie zauważalnej powtarzalności białych plamek na bokach. Gdybyś je nieco porozrzucał, żeby nie były tak podobne, byłoby ciekawiej.

Napisano
wlochata zrob!

i jakies nieregularnosci zrob, typu gesia skorka.

no i oczu nie ma.

A może te dwie plamki z przodu to właśnie oczy, a reszta plamek to mimikra? :)

Ale ten pomysł z włoskami jest całkiem niezły.

Napisano

Dzieki za komentarze.

Akurat ta gąsieniczka na ktorej sie wzorowalem nie posiada zadnych wloskow,

a co do oczu - z tej perspektywy po prostu ich nie widac, bo sa male :)

Napisano

nie ulega jednak wątpliwości że strasznie sztucznie wygląda ten materiał gąsieniczki :/

no i coś jest nie tak z DOF'em - gąsieniczka jest rozmazana a nie powinna być raczej!

Napisano

wszystko ogolnie generalnie spoko... ale niepodoba mi sie cien jest poprostu zamocny i zbyt ostry... kojazy sie raczej jakby "zdjecie" zrobiono w studio niz na najprawdziwszej laczce. ja bym przywalil wiecej GI w tym czym to robiles i area shadows, gasieniczka sprawia wrazenie jakby przylgla do galazki bo boi sie, ze spadnie. a co do tla to sam DOF jest bardzo ladny ale bylby lepsz moim zdaniem offfcourse bez tych calkiem ciemnych plam (one powinny byc jasniejsze)

scena ogolnie robi mile wrazenie.

pozdr

Napisano

freddy: p... to, co jest naprawdę! byle ładnie wyglądało :> takie jest moje zdanie, ale i tak to nikogo nie obchodzi, prawda Gotham? aha - dodaj trochę refleksów na niej, łądniej będzie wyglądac..

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności