Ace124 Napisano 2 Listopad 2017 Share Napisano 2 Listopad 2017 Cześć! ;) Jestem studentem Politechniki Wrocławskiej o kierunku Inżynieria akustyczna. Moja praca inżynierska ma polegać na udźwiękowieniu krótkiej animacji więc chciałem zapytać czy mógłby mi ktoś taką animację udostępnić, wyłącznie do celów zrealizowania mojej pracy dyplomowej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Listopad 2017 Share Napisano 3 Listopad 2017 Ja na twoim miejscu szukałbym na vimeo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace124 Napisano 3 Listopad 2017 Autor Share Napisano 3 Listopad 2017 Na Vimeo są zwykle już udźwiękowione a co za tym idzie, mógłbym się sugerować poprzednim udźwiękowieniem więc promotor mi doradził żeby to była jeszcze nie tknięta animacja żebym sam mógł trochę pomyśleć co gdzie wstawić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Listopad 2017 Share Napisano 3 Listopad 2017 Nie wiem na ile jesteś zaawansowany w IT ale możesz spróbowac wyciszyć dzwięki w windowsie wybierając i ściągając animację. Jeżeli mieszkasz w duzym mieście na pewno ktoś Ci pomoże, ew na Politechnice popytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelB Napisano 3 Listopad 2017 Share Napisano 3 Listopad 2017 Nie wiem jak zaawansowana ma być ta animacja, ale jest strona, na której ludzie zakładają swoje projekty z animacjami, może akurat ktoś szuka dźwiękowca. http://www.artella.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace124 Napisano 3 Listopad 2017 Autor Share Napisano 3 Listopad 2017 Nie wiem na ile jesteś zaawansowany w IT ale możesz spróbowac wyciszyć dzwięki w windowsie wybierając i ściągając animację. Jeżeli mieszkasz w duzym mieście na pewno ktoś Ci pomoże, ew na Politechnice popytaj. Hehe nie trzeba być zaawansowanym w IT żeby wyciszyć dźwięki :D Chodzi o to, że jest taka możliwość, że mogę się wzorować na czymś gotowym a to nie wchodzi w grę bo bardziej dociekliwy pan z komisji mógłby się przyczepić, że to trochę plagiat skoro zrobiłem w jakimś fragmencie podobne efekty ;) Pytałem na Politechnice i na różnych grupach, będę jeszcze pytał w filmówkach i ASP ale wbrew pozorom to nie takie hop siup znaleźć tą animację :D Nie wiem jak zaawansowana ma być ta animacja, ale jest strona, na której ludzie zakładają swoje projekty z animacjami, może akurat ktoś szuka dźwiękowca. http://www.artella.com Ooo widzisz fajna stronka nawet do innych celów, na pewno też się tam rozejrzę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi