MichalBednara Napisano 7 Listopad 2017 Napisano 7 Listopad 2017 Cześć wszystkim, jestem nowy na tym forum. Założyłem konto po to aby dowiedzieć się czy jest tutaj może ktoś kto zajmuje się projektowaniem samochodów? Sprawa jest następująca: -potrzebuję osobę która potrafi zamienić model samochodu z (blueprint) do programu na przykład blender. -samochody jakie potrzebuje w takim wykonaniu to : FSO Syrena 104 oraz słynny FSC Żuk A-07. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, prosiłbym o Pomoc w wykonaniu takiego oto projektu. Modele komputerowe potrzebuję do produkcji modeli wykonanych z żywicy w skali 1:18, tak więc jeżeli ktoś posiada umiejętności, proszę napisz!
Nezumi Napisano 7 Listopad 2017 Napisano 7 Listopad 2017 Od razu powiedz czy mowa o platnym zleceniu czy tez wspominasz o pasji implikujac, ze chcesz zeby ktos ci to zrobil za darmo. Poza tym nie szukasz kogos kto PROJEKTUJE samochody, tylko po prostu modelera ktory moze samochod wymodelowac na podstawie blueprintow.
MichalBednara Napisano 7 Listopad 2017 Autor Napisano 7 Listopad 2017 Od razu powiedz czy mowa o platnym zleceniu czy tez wspominasz o pasji implikujac, ze chcesz zeby ktos ci to zrobil za darmo. Poza tym nie szukasz kogos kto PROJEKTUJE samochody, tylko po prostu modelera ktory moze samochod wymodelowac na podstawie blueprintow. Mowa o płatnym zleceniu. Mogę zapłacić osobie za przygotowanie takiego czegoś, lecz najpierw musze mieć pewność że mi to zrobi oraz czy jest w stanie to zrobić w późniejszym etapie aby podzielić to na dwie części(środek oraz zewnątrz)
Nezumi Napisano 8 Listopad 2017 Napisano 8 Listopad 2017 To git, warto zawsze dookreslic, bo masa jest kolesi szukajacych jelenia "z pasja" ;) Powodzenia!
michalo Napisano 8 Listopad 2017 Napisano 8 Listopad 2017 Nie był ten post wcześniej w dziale ogłoszenia? Chyba tam powinien trafić?
Rekomendowane odpowiedzi