Pablo Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 hehe fajnie to zrobiles !!! :)))..pewnie Bloodowi sie spooba to :)...opatentuj to :D:D:D pzodro[piwo] P.S. kiedy uptade?:]
Conq Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Takie działo musi mieć iście fantastyczną siłę ognia :) Ja bym jeszcze dorzucił torchę światła z wnętrza tego stwora. Zeby było je widać między dziurami w skórze. Coś mniej więcej jak w batmobilu w Batmanie na zawsze :) Oczywiście to tylko pomysł. pozdrawiam [Edited on 12-4-2003 by Conq]
Blooddragon Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 Wow, dzień mnie nie było a tu takie rzeczy!!!!!! więc pokolei: *po pierwsze faktycznie będzie to działo energetyczne, tudzież laserowe:) *po drugie: Phantom - ale to \"odstrzeliłeś\"!!!!, bosko, naucz mnie, podoba mi sie jak cholera:D *po trzecie, troche wam powiem o budowie, bo widze że nie chciało wam sie czytać pierwszych postów:] - no działo energetyczne - w bebechach znajduje się luk dla załogi z karabinami maszynowymi {nieumarli} - w brzuchu, w miejscu jelit znajduje sie generetor i bateria -to z tyłu to faktycznie turbina, jakiś przyspieszacz cząsteczek, w układem chłodzenia, jak chcecie to zbliżenie dam, jakies kable tam jeszcze musze wyprowadzić - skasowałem całe plecy :D robie nowe, bo wam sie nie podobały:D - otwory i tak będą :D *Czemu termn jest na 20 MAJA !!!!!!!!!!!!!!! tak mało czasu!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa \\[boje się][boje się] dzieki wielkie!!!! pozdrawiam:D:D:D:D
Blooddragon Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 aha i jeszcze: -nie mam MAXA 5.0:( -A co do lufy, bedzie nowa.... ale prosze, ja to pisałem już jakies 5 postów temu, a był to 4 raz...:)
Sharp Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Noo...fajne phantom wymyślił to z tym działem, ciekawe jak to zrobisz w twoim wykonaniu,hehe...napewno wspaniale! Co do samego modelu to bez zastrzezen, czuje ze będzie trudno zrobic nogi, proporcje ich do reszty ciała i takie tam...ale i tak życze ci powodzenia! :D
Blooddragon Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 nooo teraz miał byc update, ale bedzie troche niestandardowy zrobiłem mu ciało, podoba mi sie, ale potem chciałem zepobaczyć jak rzebra będą wyglądać. No i dałem meshsmootha, zcollapsowałem, a potem.... przez przypadek zasejfowałem...;( tragedia, 3 godziny poszły sie j.... ... siatka jest za gęsta zeby cos z nią zrobić.... tu są rendery, teraz zabieram sie za to jeszcze raz..... >( z działem będe kombinowac potem......
Sharp Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 heh...szkoda, tez mialem kiedys z tym problem ale nie na taka skale zeby tak duzo robic jeszcze raz...powodzenia więc:D
Blooddragon Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 heh no ciekawe rzeczy można robić w photoshopie, jeszcze słąbo znam ten program:( tak sie bawiłem:
Sharp Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 Ale kopa ma to działo! Fajnie,fajnie...[piwo]
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 fajneee:))))...tylko mi sie wydajze ze jest roche za duzo tych dziur kolicy szyji..bo kwoncu jak ma sie ta glowa trzymac?? poza tym to ql [piwo]
Alcor Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 czesc wszystkim! bardzo mi sie pracka podoba, mysle za masz szanse dosc spore:) sorki ze sie wypowiem znowu o tym dzialku... otoz wydaje mi sie ze byloby bardzo fajnie gdyby paszcza sie zamykala (bo troche to dziwnie wyglada jak dla mnie z ta geba wciaz na osciesz), tzn gdyby lufa byla teleskopowa i mogla sie chowac wglab ciala. o wiele fajniej by to wygladalo gdyby taki stforek biegl sobie, biegl, w pewnym momencie za3muje sie, otwiera paszcze, wysuwa dzialo i zieje laserem[yes] to byloby cos! ale tak w zasadzie to nie wiem czy jest sens robienia czegos takiego bo to nie bedzie przecie animacja:( a szkoda bo zapowiada sie bardzo super:) ps: czy na ta czache nie natchnal Cie moze film \"The Hunt\"? tak sie pytam bo tam bylo b. podobnie i moze to widziales tak 3maj! Alcor
Blooddragon Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 ojj znowu musz prostować i tłumaczyć... 3/4 moich postów to tłumaczenie na jakiej zasadzie to działa...:( więc jak już mówiłem wcześnej - głowa nie żyje!!! jej tkanki nie są odżywiane, więc najnormalniej w świecie gnije... głowa sie trzyma na lufie, jak widać i jest tylko ozdobą no lufy nieststy nie będe robił teleskopowej, bo animacji nie bedzie:( tzn, bedzie ale nie na bitwe:D ale pomusł faktycznie przedni gdyby nie mój zamysł : to cos porusza się bardzo wolno-> patrz AT-ST ze starwars; i jest duuuuuże; przed strzałem \"rozstawia się\", wkopuje tylne nogi i pochyla się, po czym oddaje strzał, ładuje sie i leci dale. (nie biega) to jest altyleria, działo samobieżne o dużej sile, duuużej sile:) więc lufa teleskopowa by po prostu nie wytrzymałą [dalej trzymam się założenia, żeby to było jak najbardziej realistyczne] ja se to chyba skopiuje i co 20 postów będe wklejał...:) ale spoko, ważne że ktoś tu zagląda wielkie dzieki za posty [ i pochwały :P] PS: nie widziałem tego filmu:) [dobry?] a natchnęłynie chyba dinozaury:P pozdrawiam:D Blood [Edited on 13-4-2003 by Blooddragon]
Phantom Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 Blood...będzie może bitwa 2D...to może wystartujesz co??Zmierzymy się na photoshopy :D
Blooddragon Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 hehehe teraz se kupuje tablet więc sie zmierzymy:D ale ogólnie to ja sie nie znam na 2D:( lecz wkrótce...:D
Dr. eA Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 Dtatego robiac swoja postac mam 20 poprzednich backupow ktorych nie kasuje. Radze Ci tez tak robic bo mozesz sie jeszcze nie raz rozczarowac.
Blooddragon Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 no ja mam 22 sejfy:D nie wiem jak to sie styao, ze całyd zień na jednym zapisywałem.... a autoback nie zadziałął, bo wczytałem ponownie plik...:/
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Mam nadzieje ze to nie koniec twojej pracy , bo hmmm dla mnie tu sa braki wiec sie bierz do roboty
Blooddragon Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 jasne że nie koniec!!!!!!!, musze to skończyć!!!!!!!!! ale areazie mam taaakie wielkie ZEROO czasu :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
Phantom Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 UPDATE, UPDATE, UPDATE, UPDATE,UPDATE, UPDATE, UPDATE, UPDATE, UPDATE, UPDATE we want UPDATE !! :D:D:D Blod...co się dzieje !! Gdzie updatecik...:D Tu ludziska czekają !! :P
Blooddragon Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 robia, robia :p może jeszcze dzisiaj bedzie update mam maxa 5:) wie ktoś moze skąd apgrejda do maxa 5 na 5.1 ściagnąć, bo nie chce formularza na discreecie wypełniać:D
Blooddragon Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Napisano 17 Kwiecień 2003 obra troche nadrabiam część korpusu wymodelowana, zaczynam stanowisko CKMu robic :P (ta dziura w brzuchu):D
SCORPI Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 kurcze spoko.. tylko jeszcze by był problem z kompozycją na końcu, bo to by głupio wyglądało jakby poprostu stał... ja bym proponował żeby on sobie tak przykucnął...
Blooddragon Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Napisano 17 Kwiecień 2003 Nom chyba tak zrobie, w fazie wystrzału, tylne nogi przykucnięte, troche pochylony do przydu. ale klocka nie będzie sadził :P[lol2] troche rogów dodałem, teraz wiecie po co te garby:)
SiD Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Wiesz zco teraz cieknie mi z ust jak na to patrze hehe jezyk z podziwu i szczeka wazy tone przy zimi lezy hehe wypasiony motyw heh powodzenia no czekam na reszte bo a zmnie skrece zeby zoabczyc jak ci idzie dalej :)
Conq Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Ale to wygląda majestatycznie! Model się perfekcyjny, po prostu bomba! Jest bardzo szczegółowy. I te kolce... dodają bestii zabójczości. Już czekam na kolejny update!!
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 ....i kolejny bardzo dorby grafik na tym forum...tylko gratulowac:)...zobacyzmy jak Ci texturki wyjda:] pozdro[piwo]
Sharp Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Taak....jak uda ci się zrobić wmiarę przekonywujące nogi i tekstury to mam kolejnego zwycięzce bitwy:D:D:D:D- piękna robota!!!!!!
saygon Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 no ladny wystrzał, tylko proponuje to w maxe odwalić:-) a co dopracki to pracuj dalej, narazie idzie dobrze, choć wolno
Blooddragon Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Napisano 17 Kwiecień 2003 no niestety wolno:( ale co ja poradze:( nie mam czau, a już tylko miesiąc został:(:(:( a co do textur to dzisiaj zamówiłem sobie tablet wacoma :D heheheh przyjdzie za 7 dni!!!!! hehehe hehe hehehehe he[lol2][lol2][lol2] jeszcze dzisiaj jakiś update chyba walne
Triple X Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 a jednak wacom :D:D:D:D:D w każdym razie mushe oficjalnie pogratulować :D
Triple X Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 nie wyboru tabletu lecz modelu rzecz jasna :)
Blooddragon Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 hehehe, dzieki Triple:) dzisiaj z innej bajki robie załoge thanatosa będą mieli jeszcze ręce i na poziomie miednicy będą wrastać w Thanatosa:) co myślicie?
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 hehe...fajny :)))..tylko ta czaszka...a raczej zuchwa...to jest w ogole zuchwa czy dopiero bedzie...bo nie wiem jak On otwiera gebe :D pzodro
Blooddragon Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 to taka mała mutacja, on nie ma żuchwy:D:D:D
Blooddragon Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 wstępne nogi, ale nie wiem czy lepiej nie przestawiś kolan do środka.... chyba głupio to wygląda...
SCORPI Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 rozwiń troche bardzeij mięsnie nóg... nogi obróć.. żeby były takie jak u diniusió i u ptkoków... ale... nie na zewnątrz tylko do wewnątrz... spróbuje to narysować :) widok z przodu : \\/ /\\ z boku : / \\ twoje z boku są takie \\ / już czaisz o co mi chodzi?
SiD Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 Jeste pod wrazeniem , a ten trupek w srodku jest superandzki :)
Phantom Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 Scorpi ma racje...chyba pomyliłeś miejsce tych nóg...:P bo takie powinny być z tyłu...:D Tak jakoś dziwnie teraz się odnosze do tej pracki...bo coś gdzieś kiedyś zgubiłą ona wg mnie klimat !! Czuje że to przez te kolce...aaa bym zapomniał...coś chudziutki jest ten twój czołg :D pozdrawiam...
Blooddragon Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 no te nogi to specjalnie były, zobaczcie sobie szkic, ale też mi się nie podobają, robie normalne a tak wogóle to cały czas sie szkicu trzymałem, tak jak powiedziałem, więc tusza \"czołgu\" jest jaka jest tylko czemu stracił klimat:( teraz mnie zasmuciłeś:( na koniec jeszcze go podniszcze znacznie, ale to dopiero po skończeniu nóg
Blooddragon Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 no tam bedzie jakiś duży gnat i \"maszynownia\"
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 aaaaaaaaaa to ja dopiero zczailem ze tam loodek sobie siedzi hehe..no to niezle duzy jest ten...no to cos :D pozdro
SCORPI Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 łoł o wiele lepiej te nogi i w ogóle :) a oświetlenie! wreszcie jakieś wmiare normalne dałeś :) [jupi] jeszce jedno dodaj podłoge żęby cieniowanie było lepsze.. nio żęby kształt było widać.. podłoga wcale neimusi byc widoczna
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 [spox][spox][spox]tylko pytanko....czy te ludzuki w srodku beda tak oswietlone jak teraz czy moze jakies wew. swiatlo? bo tak to on ginie w tym cieniu... pozdro
Blooddragon Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 jasne zę bedzie ich widać, ze środka będzie biła taka trupia, niebieska łuna tylko musze tych ludzików wykończyć i giwery im porobić :P
Rekomendowane odpowiedzi