<<Guyver>> Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 cześc oto raziel z gry soul reaver mozę go znacie moze nie ale mam nadzieje ze wam sie spodoba:), tylko teraz jest problem bo nie wiem jakie zrobic otoczenie do niego bo na czarnym tle wyglada troche biednie:)
rowr Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 fajny lapki ma troszke za chude i skwadraciowale i skrzydla dziwnie wygladaja daj siatke :)
Plyntex Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 przypuszczam ze skoro modelujesz Raziel'a to znaczy ze grałeś w tą gre wiec spróbuj coś zrobić z klimatów gry dodaj mu miecz np a otoczenie to jakieś zamczysko dziwnie powykrecane,albo na tej skarpie co Kain go zżócił tam jak dobrze kojaże był wodospad jakiś cz coś takiego , pozatym jakies dusze latające obok mile widziane :D
_michal Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Ciemność, widze ciemność. Jeżeli chcesz pokazać postać to daj choćby szare tło. A jeżeli chodzi o otoczenie to cmentarz z Defiance, albo Underworld byłyby ok ;)
Leru Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Raziel został wrzucony do Otchłani, tam nastąpiła jego transformacja. Może niech przycupnie na skale zwieszonej nad Otchłanią ? :)
Sebazx6r Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 qrde jak ja wlazlem na ten dzial :D .... myslalem ze to pierwsza strona WIPA az sie dziwilem ze tak duzo nowych prac hehe...
Rekomendowane odpowiedzi