adek Napisano 13 Luty 2018 Napisano 13 Luty 2018 WIT wraz z Polska Grafika Cyfrowa zaprasza na kolejną odsłonę z cyklu #SpotkaniaZTwórcami. Nasz gość to Michal Skrzypiec, który w Platige Image pełni funkcję Head of Animation i od 12 lat jest związany z tą polską firmą specjalizującą się w tworzeniu grafiki komputerowej, animacji 3D i cyfrowych efektów specjalnych dla świata reklamy, filmu, sztuki, edukacji i rozrywki. Pełna treść: Spotkania z twórcami: Michał Skrzypiec
blazejbobek Napisano 22 Luty 2018 Napisano 22 Luty 2018 Hey, Mam pytanie. Czy będzie stream na żywo na kanale YT WIT-u? Czy pojawi się dopiero później? @ArturPaprocki Czy możliwy jest reupload materiału "Spotkania z Twórcami - zespół postprodukcyjny Ares", bo YT pokazuje, że Fox to zablokował :/ Pozdrawiam :)
Artur Paprocki Napisano 26 Luty 2018 Napisano 26 Luty 2018 Cześć. Dzięki Michał za sporą dawkę informacji. Dzięki za liczne przybycie. Zgłosiło się prawie 190 osób a salę mieliśmy na prawię setkę. Dzięki za zainteresowanie i przepraszamy za brak miejsc. Następnym razem postaramy się o większę miejsce. Znów nie dopilnowałem gościa i przeciagneliśmy prawie o godzinę. @blazerbobek Spotkanie będzie zmontowane jako klip w ciagu 10 dni. Spotkanie z zespołem ARES zablokowało na roszczenie z strony FOXa. Pracuję nad odblokowaniem ale algorytm YT jest bezlitosny a odopowiedzi na oficjalne sprostowania ciągną się w nieskończoność. Mam nadzieje że się uda odblokować choć skożystam z okazji i namówię na osobiste uczestnictwo na spotkaniach.
blazejbobek Napisano 1 Marzec 2018 Napisano 1 Marzec 2018 @ArturPaprocki super dziękuję za info, czekam na zmontowany wykład i trzymam kciuki, żeby YT odblokował materiał z Aresa :). Pozdrawiam!
makak Napisano 9 Kwiecień 2018 Napisano 9 Kwiecień 2018 W końcu obejrzałem i przyznam, że jak zwykle bardzo fajny wykład. Super, że udaje się zorganizować tego typu spotkania. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi