Gumen Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 (edytowane) Edytowane 29 Maj 2011 przez Gumen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) No to ja zacznę. Taka tam jaszczureczka. ~90 minut Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez Karakan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribelo Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Czas jakieś 110-130 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 (edytowane) taki maly kameleon /czas z ~100min enjoy ;] @down, ja to robiłem przez extrude/rotacja bo jest tego mało, jakby było więcej to pewnie Curve Path bym użył, modyfikatory Array/Curve na cylinder. Na koniec trzeba by jeszcze lekko przeskalować czubek ogonka soft Blender ofc ;] Edytowane 4 Czerwiec 2011 przez rice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 taki maly kameleon /czas z ~100min enjoy ;] Jak łatwo i szybko zrobić taki ogon? wszystkie vertexy obracałeś ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Hooch: Modelujesz na prosto i używasz Pathdeform. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Możesz też zrobić extrude along spline na helixa i zmienić paramter taper by się zwężało. O ile to max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Możesz też zrobić extrude along spline na helixa i zmienić paramter taper by się zwężało. O ile to max. Ja jadę na maya'i. I często przydało by się wygiąć coś wzdłuż splinu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkhaor Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 (edytowane) Smoku - dopełniamy się nawzajem, lol. http://www.indiependentportal.a60.us/grafiki/velociraptor.PNG Nie miałem czasu na dokończenie (szkoła :S), ale chciałem już opublikować. W dodatku majka mi się wykraszowała i nie chciało mi się od nowa sceny ustawiać. Model, ostrzegam, kijowy i nie "zszyty" :P. /Kurna, już dobre 3 miesiące nie modelowałem. A te 3 miechy temu powstał...ludek z minecrafta [...]/ Edytowane 5 Czerwiec 2011 przez Arkhaor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Sonda by nie zaszkodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Wybaczcie to opóźnienie. Smoku masz nieregulaminowa pracę. Twój obraz jest szerszy niż 900 px Przymknąłem na to oko i zmniejszyłem rozmiary. SONDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Dzięki, nie wiem jak to się stało może imageshack zmienił bo u mnie na kompie jest normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi